۲۸ دی ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۹
۳۹۵ میلیارد تومان تسهیلات سفر رئیس جمهور به ایلام پرداخت شد

۳۹۵ میلیارد تومان تسهیلات سفر رئیس جمهور به ایلام پرداخت شد

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام گفت که تاکنون ۳۹۵ میلیارد تومان از تسهیلات مصوب سفر خرداد گذشته رئیس جمهور به استان پرداخت شده است.

به گزارش بازار، عباس میرزاد روز یکشنبه اظهار کرد که با جذب و پرداخت این رقم، ایلام در میان ۱۲ استانی که رئیس جمهور تا کنون به آن‌ها سفر کرده در جایگاه ششم قرار دارد.

او یادآور شد که سفر خرداد سال جاری رئیس جمهور پزشکیان به استان منجر به تصویب ۹ هزار و ۳۵۲ میلیارد تومان تسهیلات برای کمک به واحدهای تولیدی و صنعتی شد.

میرزاد افزود: با توجه به این که روز بعد از این سفر حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی و آمریکای جنایتکار علیه کشورمان انجام شد و در شرایط جنگی قرار گرفتیم، پیگیری مصوبه‌های سفر با تاخیر روبه‌رو شد.

معاون استاندار ایلام یادآور شد: هماهنگی لازم با فرمانداران برای پیگیری پرونده افراد متقاضی تسهیلات در حوزه‌های گوناگون انجام و در نهایت این تسهیلات بیستم مهر ماه به دستگاه‌ها ابلاغ شد.

وی ادامه داد: سهم دستگاه‌های اجرایی همچون صمت، جهاد کشاورزی، میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، دانشگاه‌ علوم پزشکی، راهداری و حمل و نقل جاده‌ای و ورزش و جوانان برای دریافت این تسهیلات تعیین و از ارگان‌های مسوول خواسته شد که پرونده‌ها را به بانک‌های عامل معرفی کنند.

میرزاد اعلام کرد: ۳۹۵ میلیارد تومان از تسهیلات سفر خرداد سال جاری رئیس‌جمهور به استان تاکنون توسط بانک‌های عامل پرداخت شده و تلاش برای افزایش سهم تعیین شده در سال جاری ادامه دارد.

معاون اقتصادی استاندار ایلام با انتقاد از رویه برخی بانک‌ها برای ارائه این تسهیلات به متقاضیان گفت: برخی بانک‌ها اعلام می‌کنند تاکنون از سوی مرکز برای پرداخت این تسهیلات مجوزی به آن‌ها داده نشده که باید هرچه سریع‌تر این موضوع را از طریق بانک مرکزی و نهاد ریاست‌جمهوری پیگیری کنند.

میرزاد اظهار کرد: همچنین تعیین وثایق و تضامین سنگین از سوی برخی بانک‌ها و بدهی معوق برخی متقاضیان سبب شده تاکنون سهم پرداختی‌ها راضی کننده نباشد.

وی یادآور شد: دو هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان از پرونده افراد متقاضی دریافت این تسهیلات توسط بانک‌های عامل به دلیل نداشتن ضامن یا وثیقه و همچنین بدهی معوق رد شده است که افراد جایگزین برای دریافت وام معرفی شده‌اند.

معاون استاندار ایلام ادامه داد: از سهم ۲.۴ همتی ریزش صورت گرفته یک همت در اختیار اداره صمت و مابقی به حوزه کشاورزی و میراث فرهنگی واگذار شده است تا افراد جایگزین را به بانک‌های عامل معرفی کنند.

میرزاد اضافه‌ کرد: برخی افراد نیز با وجود پیگیری از سوی دستگاه اجرایی و بانک عامل برای تکمیل پرونده خود مراجعه نکرده اند که در صورت تعیین تکلیف نکردن، پرونده آنان رد و افراد جایگزین معرفی خواهند شد.

مصوبه سفر خرداد گذشته رییس جمهور به استان ایلام در قالب ۱۳ بسته است که از این تعداد ۵۰ مصوبه مربوط به پروژه‌های عمرانی و یک مصوبه نیز تسهیلاتی برای ۷۱۷ واحد تولیدی و اقتصادی است که بالاتر از ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته باشند.

مجموع اعتبار مصوب پروژه‌های عمرانی ۱۴ هزار و ۴۷۳ میلیارد تومان تعیین شده که ۶۱ درصد کل اعتبارهای مصوب سفر رئیس جمهور را تشکیل می‌دهد.

پروژه‌های اقتصادی نیز ۹ هزار و ۳۵۲ میلیارد تومان (۳۹ درصد اعتبارها) را به خود اختصاص داده‌اند و در مجموع اعتبارهای مصوب سفر در بخش‌های عمرانی و اقتصادی ۲۳ هزار و ۸۲۵ میلیارد تومان است.

کد خبر: ۳۸۸٬۳۶۸

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha