۲۵ دی ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۵
۲ واحد آلاینده معدنی در مازندران تعطیل شد

۲ واحد آلاینده معدنی در مازندران تعطیل شد

معاون محیط زیست انسانی اداره‌کل حفاظت محیط زیست مازندران از انجام ۵۰ مورد پایش زیست‌محیطی در واحدهای تولیدی و خدماتی استان طی ماه‌های جاری خبر داد.

به گزارش بازار، حسین حیدرپور روز پنجشنبه در نشست مدیریت بحران استان مازندران در ساری از انجام ۵۰ مورد پایش زیست‌محیطی در واحدهای تولیدی و خدماتی استان طی ماه جاری خبر داد و افزود: در پی این بازدیدها، برای ۱۰ واحد اخطاریه صادر و فعالیت ۲ واحد آلاینده به‌طور موقت متوقف شد.

وی ادامه داد: با هدف کنترل و کاهش آلودگی‌های ناشی از فعالیت‌های صنعتی، کارشناسان این اداره‌کل به‌صورت مستمر وضعیت رعایت ضوابط زیست‌محیطی واحدها را ارزیابی می‌کنند و با هرگونه تخلف برخورد قانونی صورت می‌گیرد.

معاون اداره کل محیط زیست مازندران تأکید کرد: رعایت استانداردهای زیست‌محیطی علاوه بر حفظ سلامت اکوسیستم‌های طبیعی، یکی از الزامات حرکت به‌سوی توسعه پایدار در مازندران است.

۲ واحد آلاینده معدنی در مازندران تعطیل شد

حیدرپور ضمن قدردانی از تلاش کارشناسان و محیط‌بانان استان، از مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف، موضوع را از طریق سامانه ۱۵۴۰ به اداره‌کل حفاظت محیط زیست اطلاع دهند.

در دهه‌های گذشته در استان مازندران ۲۸۰ فقره پروانه بهره برداری معدنی صادر شده که در زمان حاضر ۱۲۰ معدن آن فعال و ۱۱۰ مورد غیر فعال و ۴۰ مورد نیمه فعال و ۱۰ فقره سلب صلاحیت شده است. مهم‌ترین محصولات صادراتی صنایع معدنی استان مازندران نیز شامل سیمان، کلینکر، سفال بام، ظروف چینی، سرب و زغال سنگ حرارتی است.

ایران یک درصد جمعیت جهان، یک درصد از مساحت جهان و یک درصد از ذخایر معدنی جهان را در اختیار دارد و ایران تنها از یک درصد از ذخایر معدنی خود بهره‌برداری می‌کند، در حالی که براساس استانداردهای جهانی این میزان باید حدود پنج درصد باشد که اگر با استاندارد جهانی از ذخایر معدنی خود بهره برداری کند، چندین برابر درآمدهای نفتی، این بخش ارزآوری خواهد داشت.

کد خبر: ۳۸۸٬۰۶۵

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha