۲۴ دی ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۶
آماده‌سازی اراضی جوانی جمعیت شهر بیرجند با یک همت در حال انجام است

آماده‌سازی اراضی جوانی جمعیت شهر بیرجند با یک همت در حال انجام است

مدیرکل راه و شهرسازی خراسان جنوبی گفت: اکنون کار آماده‌سازی اراضی طرح جوانی جمعیت شهر بیرجند با اعتبار بیش از یک همت در حال انجام است.

به گزارش بازار، میرمحمد مودی روز چهارشنبه اظهارکرد: سال آینده واگذاری زمین طرح جوانی جمعیت به متقاضیان در بیرجند انجام خواهد شد تا با دریافت پروانه ساخت از شهرداری، اقدام به ساخت واحدهای مسکونی خود کنند.

وی با بیان اینکه هم اکنون امکان حضور مردم برای ساخت و ساز به دلیل وجود و فعالیت ماشین آلات مختلف وجود ندارد، افزود: قراردادهای اراضی توسط پست استان در حال تحویل به متقاضیان است.

مدیرکل راه و شهرسازی خراسان جنوبی، ارزش هر قطعه ۲۰۰ متری زمین در اراضی زعفرانیه بیرجند را بر اساس کارشناسی بیش از ۲۰ میلیارد ریال اعلا کرد و ادامه داد: در شهر بیرجند به چهار هزار و ۵۰۰ نفر متضاضی، ۲ هزار و ۳۰۰ زمین در سایت زعفرانیه واگذار شده و در این شهر زمین جدیدی برای واگذاری نداریم.

مودی عنوان کرد: اکنون واگذاری زمین به متقاضیان شهر بیرجند در روستاهای اطراف در حال انجام است و به دلیل نداشتن زمین باید تحویل زمین را در قالب شهرک‌های اقماری و یا روستاهای حاشیه شهر انجام دهیم.

وی ادامه داد: مسئله اصلی در استان خراسان جنوبی، بحث واگذاری زمین نیست بلکه مسئله تامین خدمات زیرساختی و زیربنایی است که خیلی هزینه‌بر است.

مودی گفت: ۲۴ هزار متقاضی در طرح جوانی جمعیت خراسان جنوبی ثبت‌نام کرده‌اند که تاکنون به ۹ هزار و ۶۰۰ متقاضی زمین واگذار شده و تا دهه فجر به ۲ هزار و ۵۰۰ متقاضی دیگر نیز زمین واگذار خواهد شد.

کد خبر: ۳۸۷٬۸۹۳

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha