۲۴ دی ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۰
۹ هزار و ۲۵۸ طرح اشتغال‌زایی در سیستان و بلوچستان اجرا شد

۹ هزار و ۲۵۸ طرح اشتغال‌زایی در سیستان و بلوچستان اجرا شد

مدیرکل کمیته امداد امام(ره) سیستان و بلوچستان گفت: با ارائه تسهیلات مالی و اجرای برنامه‌های حمایتی، کمیته امداد در این استان موفق به اجرای ۹ هزار و ۲۵۸ طرح اشتغالزایی برای مردم شد.

به گزارش بازار، محمدرضا میری روز چهارشنبه اظهار کرد: در یک‌سال گذشته طرح‌های اشتغال‌زایی در سیستان و بلوچستان به‌صورت گسترده‌ در بخش‌های مختلفی از جمله نیروگاه‌های خورشیدی، پرورش ماهی، فرش دستباف، گلخانه‌های کوچک، صنایع دستی، دامپروری و حمل و نقل اجرا شده است.

وی با بیان اینکه این طرح‌ها بر اساس آمایش سرزمینی و ظرفیت‌های منطقه‌ای با هدف ایجاد اشتغال پایدار و متناسب با شرایط محلی طراحی شده است، افزود: در این مدت یک‌هزار و ۸۰۷ طرح مربوط به نیروگاه‌های خورشیدی حمایتی پنج کیلوواتی در منازل نصب و وارد مدار شده است.

میری ادامه داد: این طرح در راستای رفع ناترازی برق، ایجاد اشتغال پایدار و حمایت از اقشار کم‌برخوردار اجرایی شده و یکی از مصادیق تحقق فرمایش رهبر معظم انقلاب درباره اهمیت راهبردی سیستان و بلوچستان به‌عنوان «تنگه احد» نظام است.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) سیستان و بلوچستان گفت: همچنین ۳۶ طرح استخر پرورش ماهی در مناطقی مانند تفتان، ۳۹۱ طرح فرش دستباف در منطقه سیستان و ۱۲۸ طرح گلخانه کوچک مقیاس در مهرستان اجرا شده است.

میری با اشاره به اجرای یک‌هزار و ۲۲۲ طرح اشتغالزایی در بخش صنایع دستی و ۲ هزار و ۵۱۹ طرح در بخش دامپروری، اضافه کرد: ۱۵۶ طرح حمل و نقل شامل وانت‌های توزیعی برای مددجویان و ۲ هزار و ۹۹۹ طرح نیز در حوزه‌های خدماتی، تولیدی و کشاورزی اجرا شده است.

وی تصریح کرد: در سال جاری، طرح‌های نیروگاه خورشیدی تجمیعی نیز در سیستان و بلوچستان اجرا و تعداد طرح‌های حمل و نقل با توجه به نیازهای جدید به‌روز می‌شود.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) سیستان و بلوچستان افزود: در زمان حاضر ۱۵۵ هزار و ۴۳۰ دانش‌آموز، ۳۲ هزار و ۸۲۷ فرزند یتیم، چهار هزار و ۲۶ دانشجو و طلبه، ۷۸ هزار و ۵۳۲ زن سرپرست خانوار و ۱۸۱ هزار و ۹۳۶ سالمند زیر پوشش خدمات حمایتی، معیشتی و فرهنگی این نهاد قرار دارند.

کد خبر: ۳۸۷٬۸۳۳

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha