۱۰ دی ۱۴۰۴ - ۱۹:۳۳
اقدام شرکت ملی مس در مراسم سالگرد شهید سلیمانی، ستودنی است
استاندار کرمان:

اقدام شرکت ملی مس در مراسم سالگرد شهید سلیمانی، ستودنی است

استاندار کرمان و مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران با حضور در گلزار شهدای کرمان، به مقام شهدا ادای احترام کرده و از ستاد جهادی درمان و نمایشگاه «در مسیر ایران‌مَرد» بازدید کردند.

به گزارش بازار، محمدعلی طالبی، استاندار کرمان، در حاشیه این بازدید با ابراز خرسندی از افتتاح ستاد جهادی و مدیریت بحران شرکت ملی مس در آستانه هفته مقاومت و سالروز شهادت سردار سلیمانی، گفت: امسال شرکت ملی مس اقدامی ستودنی در راستای مراسم سالگرد این شهید والامقام انجام داده و نگاه ویژه دکتر سیدمصطفی فیض به این موضوع مهم، شایسته تقدیر است.

وی با اشاره به مأموریت این ستاد افزود: محور فعالیت این مرکز، ارائه خدمات سلامت و درمان به زائران مزار شهید سلیمانی در ایام برپایی موکب‌هاست که با حمایت شرکت ملی مس، تجهیزات فراهم شده و بستر مناسبی برای فعالیت‌های جهادی درمانی در کرمان ایجاد شده است.

استاندار کرمان با تأکید بر اهمیت این اقدام تصریح کرد: چنین خدماتی می‌تواند کمک بزرگی به خانواده‌هایی باشد که توان مالی کافی برای دریافت خدمات درمانی ندارند و نقش مؤثری در ارتقای شاخص‌های سلامت استان ایفا می‌کند.

اقدام شرکت ملی مس در مراسم سالگرد شهید سلیمانی، ستودنی است

کد خبر: ۳۸۵٬۷۰۶

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha