۹ دی ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۸
۱.۷ همت طلب پیمانکاران آبفا لرستان با کمک اوراق پرداخت شد

۱.۷ همت طلب پیمانکاران آبفا لرستان با کمک اوراق پرداخت شد

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب لرستان از جذب حدود ۲ هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان اعتبار عمرانی طی ۹ ماه گذشته خبر داد.

به گزارش بازار، نورالدین نور یزدان روز سه شنبه اظهار کرد: شروع هر پروژه عمرانی مستلزم تامین اعتبار است که این مهم با حمایت استاندار لرستان و برگزاری چندین جلسه در تهران محقق و مطالبات یک هزار و ۷۰۰ میلیارد تومانی پیمانکاران نیز به طور کامل پرداخت و روند اجرای پروژه‌ها تسریع شده است.

وی تصریح کرد: با جذب اعتبارات ۹ ماهه، ۳۶۲ پروژه عمرانی آب و فاضلاب در سطح استان فعال و بسیاری از طرح‌های متوقف‌شده وارد فاز اجرایی شده‌اند.

وی با اشاره به فعال شدن ۶ پروژه تصفیه‌خانه فاضلاب در شهرهای دورود، الیگودرز، کوهدشت، پلدختر، نورآباد و الشتر افزود: برخی از این پروژه‌ها بیش از ۱۰ سال متوقف بودند و در مجموع با اعتباری حدود سه هزار میلیارد تومان به پیمانکاران واگذار شده‌اند که تاکنون ۸۰۰ میلیارد تومان آن تامین و جذب و برای سال‌های آینده نیز تامین یکهزار و ۹۰۰ میلیارد تومان دیگر برنامه‌ریزی شده است.

مدیرعامل شرکت آبفا لرستان ادامه داد: همچنین مجوز استفاده از ۲۳۱ میلیون یوان از خط اعتباری چین اخذ شده تا در صورت عدم تخصیص به‌موقع اعتبارات داخلی، از این ظرفیت برای پیشبرد پروژه‌ها استفاده شود.

نور یزدان از آغاز عملیات اجرایی فاز دوم تصفیه‌خانه آب خرم‌آباد با اعتباری حدود چهار هزار میلیارد تومان خبر داد و گفت: این پروژه با دوره زمانی ۳۰ ماهه اجرا می‌شود و قرار است در سال‌های آینده از محل منابع مالی ماده ۵۶ و فاینانس تامین اعتبار شود.

وی به اجرای طرح آبرسانی روستاهای استان اشاره کرد و افزود: در قالب تفاهم‌نامه با قرارگاه امام حسن مجتبی(ع)، عملیات آبرسانی به ۲۴۰ روستا با اعتبار یکهزار میلیارد تومان در دستور کار قرار گرفت که ۱۷۵ روستا تا پایان امسال وارد مدار بهره‌برداری می‌شوند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب لرستان از پیشرفت طرح هوشمندسازی شبکه‌های آب استان خبر داد و گفت: میزان هوشمندسازی از ۱۷ به ۵۵ درصد رسیده و تا پایان سال به ۷۵ درصد خواهد رسید که این امر امکان کنترل فشار و مدیریت شبکه‌ها را به‌صورت متمرکز فراهم می‌کند.

نور یزدان ادامه داد: در سال جاری ۲۵۲ کیلومتر خط انتقال آب اجرا، ۴۷ حلقه چاه جدید برای جبران کمبود آب تجهیز و ۵۵ کیلومتر شبکه فاضلاب در شهرهای استان احداث شده است.

وی با اشاره به چالش تامین آب پایدار در شهرهای الیگودرز و ازنا گفت: با وجود شرایط خاص اقلیمی منطقه، سد کمندان آبگیری شده، ۱۸ میلیون مترمکعب آب به این ۲ شهر تخصیص یافته و ایستگاه پمپاژ آن در حال احداث است که پیش‌بینی می‌شود نیمه نخست سال ۱۴۰۵ وارد مدار بهره‌برداری شود.

وی تاکید کرد: با وجود سال پرتنش از نظر گرما و ناترازی انرژی، لرستان کمترین تنش را در تامین آب شرب تجربه کرد که تلاش می‌شود این روند پایدار در سال‌های آینده نیز ادامه یابد.

کد خبر: ۳۸۵٬۳۵۷

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha