به گزارش بازار، ابراهیم قلعهسری در نشست شورای مدیریت بحران مازندران در ساری افزود: این واحد به منظور پیشگیری از نشتی آب و بخار و افزایش توان تولید با هماهنگی مرکز کنترل شبکه برق کشور از مدار تولید خارج و تحت تعمیرات غیرمترقبه قرار گرفت.
وی گفت: با توجه به نیاز شبکه پس از خروج واحد و اقدامات اولیه جهت خنککاری بویلر و در راستای کوتاه نمودن زمان بازگشت واحد، فعالیتهای فشرده تعمیراتی دراسرع وقت آغاز شد و پس از انجام تست آب زانویی سوت بلوئر و لولههای رهیت، تعویض یک لوله و ترمیم دو لوله پنجرهای اواپراتور، رفع نشتی از فن شماره یک تامین کننده هوای بویلر و نیز تعویض ۲ لوله و ترمیم ۴ لوله رهیت در بویلر، با تلاش مداوم همکاران تعمیرات و بهرهبرداری این واحد در کمتر از ۳۵ ساعت مجدداً به مدار تولید بازگشت.
نیروگاه شهید سلیمی نکا با چهار واحد بخار به ظرفیت هرکدام ۴۴۰ مگاوات، ۲ واحد گازی به ظرفیت هریک ۱۳۷.۶ مگاوات و یک واحد بخار سیکل ترکیبی با ظرفیت ۱۶۰ مگاوات با تامین بیش از چهار درصد برق کشور نقش موثری در پایداری شبکه سراسری برق کشور دارد.
بلوک سیکل ترکیبی طرح توسعه نیروگاه شهید سلیمی نکاء مازندران به ظرفیت نامی ۴۸۴ مگاوات در داخل محوطه نیروگاه نکا قرار گرفته و شامل دو واحد گازی ۱۶۲ مگاواتی و یک واحد بخار ۱۶۰ مگاواتی است.




نظر شما