۲۹ آذر ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۵
محکومیت ۹۸ میلیارد ریالی قاچاقچی لوازم آشپزخانه

محکومیت ۹۸ میلیارد ریالی قاچاقچی لوازم آشپزخانه

مدیرکل تعزیرات حکومتی لرستان از جریمه ۹۸ میلیارد ریالی قاچاقچی لوازم آشپزخانه خبر داد.

به گزارش بازار، قهرمان شاهی گفت: پرونده قاچاق بلوریجات و لوازم آشپزخانه به ارزش ۳۳ میلیارد و ۷۰۹ میلیون ریال در شعبه سوم بدوی تعزیرات حکومتی شهرستان خرم‌آباد رسیدگی شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی لرستان افزود: شعبه با توجه به مستندات موجود در پرونده و با توجه به ارائه نشدن مدارک قانونی، اتهام انتسابی را محرز و علاوه بر ضبط کالاهای کشف شده، متخلف را به پرداخت ۶۷ میلیارد و ۴۱۸ میلیون ریال معادل ۲ برابر ارزش ریالی کالا به جزای نقدی محکوم کرد.

به گزارش ایسنا و به نقل از تعزیرات حکومتی لرستان در ۲۹ آذر، شاهی گفت: شعبه همچنین برای خودرو حامل کالای قاچاق ۳۱ میلیارد ریال به جریمه اضافه و متخلف را در مجموع به پرداخت ۹۸ میلیارد و ۴۱۸ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم کرد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی لرستان افزود: با گزارش سربازان گمنام امام زمان(عج) پیرامون کشف کالاهای قاچاق از یک کامیون کشنده، پرونده این تخلف برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال شد.

کد خبر: ۳۸۳٬۵۲۸

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha