۲۷ آذر ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۱
چاره ای جز صرفه جویی و مدیریت مصرف انرژی نداریم
پزشکیان:

چاره ای جز صرفه جویی و مدیریت مصرف انرژی نداریم

رئیس‌جمهور گفت: رفع مشکل انرژی و زیرساخت های حمل و نقل اولویت مهم دولت و سیاست نظام است و برای رفع این ناترازی، مدیریت مصرف انرژی یک امر ضروری بود که نسبت به آن اقدام کردیم.

به گزارش بازار، مسعود پزشکیان که در شانزدهمین مقصد از سفرهای استانی دولت وفاق ملی به خراسان جنوبی سفر کرده است، در نخستین برنامه این سفر در نشست با سرمایه‌گذاران و فعالان اقتصادی این استان، با بیان اینکه چاره ای جز صرفه جویی و مدیریت مصرف نداریم و این کار را از خود دولت آغاز کرده ایم، گفت: با ۱۰ درصد صرفه جویی در مصرف، ۹۰۰ هزار بشکه نفت حفظ و ذخیره می شود.

پزشکیان دغدغه سرمایه‌گذاران و فعالان اقتصادی در نقاط مختلف کشور را دغدغه اصلی دولت دانست و تصریح کرد: با روی کار آمدن دولت چهاردهم،‌ با مشکلات بسیاری مواجه بودیم، از ترور اسماعیل هنیه در روز اول تحلیف گرفته تا جنگ و مشکلات دیگر که همگان بر آن واقف هستند. اما این وضعیت سخت موجب شد که ما بیدارتر و هشیارتر باشیم و درست فکر و عمل کنیم که بتوانیم برای هر مشکلی راه حلی پیدا کنیم و مقاومت و پایداری کشور و مردم‌مان را تضمین کنیم.

رئیس جمهور با اشاره به تفویض اختیارات بیشتر به استانداران، گفت: باور دارم که هر یک از شما می‌توانید رئیس‌جمهور و وزیر و یا استاندار باشید، تنها کافی است بستر مناسب فراهم شود تا استعدادهای جوانان ما بروز و ظهور پیدا کند.

کد خبر: ۳۸۳٬۲۴۸

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha