۲۶ آذر ۱۴۰۴ - ۰۵:۰۰
تعرفه‌های ترامپ غول جاروبرقی‌های هوشمند آمریکا را ورشکسته کرد

تعرفه‌های ترامپ غول جاروبرقی‌های هوشمند آمریکا را ورشکسته کرد

شرکت آمریکایی آی‌روبات، سازنده جاروبرقی‌های هوشمند رومبا، پس از ۳۵ سال فعالیت به دلیل فشار تعرفه‌ها و رقابت با شرکت‌های چینی، اعلام ورشکستگی کرد.

به گزارش بازار به نقل از آناتولی، شرکت آمریکایی آی‌روبات، سازنده جاروبرقی‌های هوشمند رومبا، پس از ۳۵ سال فعالیت به دلیل فشار تعرفه‌ها و رقابت با شرکت‌های چینی، اعلام ورشکستگی کرد.

بر اساس این گزارش، شرکت آی‌روبات قرار است به تولیدکننده اصلی محصولات آن یعنی شرکت «پیکسا رباتیکس» که دفتر مرکزی آن در شهر شنژن چین قرار دارد، از طریق روند ورشکستگی فصل ۱۱ واگذار شود.

بیانیه‌ای که روز یک‌شنبه منتشر شد، نشان می‌دهد آی‌روبات به دلیل شرایط دشوار کسب‌وکار مجبور شد قیمت محصولات خود را کاهش دهد و سرمایه‌گذاری‌های قابل توجهی در فناوری جدید انجام دهد.

بیشتر محصولات آی‌روبات برای بازار آمریکا در ویتنام تولید می‌شوند، جایی که تعرفه ۴۶ درصدی آمریکا باعث افزایش هزینه‌های این شرکت به میزان ۲۳ میلیون دلار در سال جاری میلادی شده است.

در سال ۲۰۲۱، ارزش آی‌روبات به ۳٫۵۶ میلیارد دلار رسید که ناشی از افزایش تقاضا در دوران پاندمی کرونا بود. ارزش کنونی این شرکت حدود ۱۴۰ میلیون دلار برآورد می‌شود.

آی‌روبات اعلام کرده است که برنامه‌ها، زنجیره تأمین و پشتیبانی محصولاتش تحت تأثیر پرونده ورشکستگی قرار نخواهد گرفت.

آی‌روبات در سال ۱۹۹۰ توسط سه نفر از اعضای آزمایشگاه هوش مصنوعی مؤسسه فناوری ماساچوست تأسیس شد و رومبا در سال ۲۰۰۲ عرضه شد. این شرکت هم‌اکنون حدود ۴۲ درصد بازار جاروبرقی‌های رباتیک آمریکا و ۶۵ درصد بازار ژاپن را در اختیار دارد.

سال گذشته، ناظر رقابت اتحادیه اروپا مانع از خرید آی‌روبات توسط شرکت آمازون به میزان ۱٫۷ میلیارد دلار شد. بسیاری از شرکت‌ها، از جمله آی‌روبات که برای تولید محصولات خود به واردات متکی هستند، افزایش هزینه‌ها را به دلیل تعرفه‌های تجاری اعمال‌شده توسط دونالد ترامپ، تجربه کرده‌اند.

ترامپ ادعا کرده بود این تعرفه‌ها موجب افزایش تولید داخلی و اشتغال در آمریکا خواهد شد.

کد خبر: ۳۸۲٬۹۲۲

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha