۲۴ آذر ۱۴۰۴ - ۲۱:۱۳
آمریکا مدعیِ دفع عملیات بمب‌گذاری شد

آمریکا مدعیِ دفع عملیات بمب‌گذاری شد

اف‌بی‌آی روز دوشنبه اعلام کرد که چهار نفر متهم به تلاش برای بمب‌گذاری در آمریکا را دستگیر کرده است.

به گزارش بازار، مقامات آمریکایی ادعا کرده‌اند که در آخر هفته یک تهدید تروریستی معتبر را خنثی و چهار عضو ادعایی یک گروه افراطی را دستگیر کرده‌اند که متهم به برنامه‌ریزی برای بمب‌گذاری‌های هماهنگ در شب سال نو در لس‌آنجلس هستند.

به گزارش فاکس نیوز، اف‌بی‌آی این افراد را به عنوان بخشی از یک شاخه رادیکال جبهه آزادی جزیره لاک‌پشت (TILF) معرفی کرد و آن‌ها را در هم‌زمان، گروهی افراطی با انگیزه ایدئولوژیکِ حامی فلسطین، ضد نیروهای انتظامی و همچنین ضد دولتی اعلام کرد.دادستان کل آمریکا پم باندی نیز با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس افزود که آن‌ها قصد داشتند مأموران و خودروهای اداره مهاجرت و گمرک (ICE) را هدف قرار دهند.

طبق ادعای اف‌بی‌آی، آن‌ها ظاهراً در حال برنامه‌ریزی حملات بمب‌گذاری هماهنگ در شب سال نو با استفاده از بمب‌های دست‌ساز (IED) بودند و پنج مکان جداگانه در سراسر لس‌آنجلس را هدف قرار داده بودند.

اف‌بی‌آی روز دوشنبه گفت که فرد پنجمی که اعتقاد بر این است با همان گروه مرتبط است، در نیو اورلئانز به دلیل برنامه‌ریزی ظاهری برای یک حمله جداگانه دستگیر شده است.این ادعای آمریکا هم‌زمان با تیراندازی به مراسم یهودیان در سیدنی استرالیا شده است، حادثه‌ای که در آن بیش از شانزده نفر جان خود را از دست داده‌اند.

کد خبر: ۳۸۲٬۶۸۰

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha