۲۳ آذر ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۶
بقائی: نیازی به میانجی‌گری میان ایران و آژانس وجود ندارد

بقائی: نیازی به میانجی‌گری میان ایران و آژانس وجود ندارد

سخنگوی وزارت امور خارجه تاکید کرد که تماس‌های نمایندگان ایران و مدیران آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به صورت عادی در جریان است و نیازی به میانجی‌گری میان ایران و آژانس وجود ندارد.

به گزارش بازار، اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت امور خارجه در پاسخ به سؤالی در خصوص نتیجه میانجی‌گری‌های اخیر وزیر خارجه مصر میان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گفت: «من نمی‌توانم بگویم میانجی‌گری به معنای متعارف وجود دارد. ما هر زمان لازم باشد با آژانس در تماس هستیم. نمایندگان ما در وین هر زمان لازم باشد با مدیران آژانس به صورت مستمر تعامل و گفت و گو می‌کنند.»

بقایی تصریح کرد: «تماس‌ها میان ایران و آژانس برقرار است، ما عضو آژانس هستیم و از این حیث مشکلی وجود ندارد.»

سخنگوی وزارت امور خارجه در مورد دورنمای شکل‌گیری گفت و گوهای فنی و کارشناسی در مورد تدوین مدالیته جدید همکاری برای بازرسی آژانس از تاسیسات هسته‌ای آسیب دیده ایران گفت: «در رابطه با شکل‌دهی به یک شیوه‌نامه جدید برای همکاری نیازمند بحث و تبادل نظر است.»

وی در خصوص نحوه فعلی همکاری ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گفت: «در حال حاضر مبنای کار همکاری ایران و آژانس قانون مجلس است که خیلی روشن نحوه تعامل ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را مشخص کرده‌است.»

کد خبر: ۳۸۲٬۲۹۸

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha