به گزارش بازار، در روز چهارشنبه ۱۲ آذر ماه، علی باخرد، با اعلام این خبر اظهار کرد: پس از دریافت گزارشهایی مبنی بر احتمال نگهداری سوخت قاچاق، موضوع تحت رصد اطلاعاتی قرار گرفت و با هماهنگی مرجع قضایی (تعزیرات حکومتی)، گشت مشترکی با حضور کارشناسان بازرسی اداره کل صمت و مأموران کلانتری پایانه مسافربری مشهد به آدرس اعلامی اعزام شد.
وی ادامه داد: در بازرسی از محل، بازرسان به مخازن بزرگی که در عمق زمین و داخل یک چاه جاسازی شده بود، دست یافتند. از این مخزن زیرزمینی ۵ هزار لیتر نفتگاز استخراج شد. همچنین ۲۰۰۰ لیتر دیگر که در بشکهها نگهداری میشد، کشف گردید. در این عملیات یک وسیله نقلیه مرتبط نیز توقیف و یک متهم توسط مأموران کلانتری دستگیر شد.
باخرد افزود: پس از هماهنگی با مرجع قضائی، نماینده شرکت نفت مشهد در محل حاضر شد و کل محموله کشفشده با دستور قضایی به انبار شرکت نفت تحویل داده شد. پس از انجام تحقیقات اولیه، گزارش نهایی و مستندات پرونده به ارزش بالغ بر ۲.۸ میلیارد ریال تشکیل و برای رسیدگی به اداره کل تعزیرات حکومتی ارسال شده است.
مدیر کل صنعت، معدن وتجارت خراسان رضوی با اشاره به نقش مهم مردم در شناسایی تخلفات اقتصادی، از شهروندان درخواست کرد که هرگونه مورد مشکوک به قاچاق سوخت یا سایر تخلفات اقتصادی را از طریق سامانه ۱۲۴ وزارت صنعت، معدن و تجارت اطلاعرسانی کنند تا در کوتاهترین زمان رسیدگی شود.



نظر شما