۱۰ آذر ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۲
۲۶ هزار تاکسی برقی و دوگانه سوز در مسیر جایگزینی با خودروهای فرسوده

۲۶ هزار تاکسی برقی و دوگانه سوز در مسیر جایگزینی با خودروهای فرسوده

مدیر نوسازی ناوگان حمل و نقل ایدرو گفت: اجرای یکی از بزرگ‌ترین برنامه‌های نوسازی تاکسی کشور با عنوان نوسازی ۲۶ هزار دستگاه تاکسی فرسوده در کشور وارد مرحله اجرایی شد.

به گزارش بازار، محمد صادق حاتمی اظهار داشت: این طرح شامل ۶ هزار تاکسی برقی و ۲۰ هزار تاکسی دوگانه‌سوز است و به‌عنوان یکی از گسترده‌ترین برنامه‌های نوسازی ناوگان تاکسیرانی در سال‌های اخیر شناخته می‌شود.

وی افزود: در تهران که تمرکز اصلی بر توسعه حمل‌ونقل پاک قرار گرفته، تامین چهار هزار تاکسی برقی پیش‌بینی شده که تاکنون ۴۱۰ دستگاه تاکسی برقی به رانندگان تحویل شده است.

مدیر نوسازی ناوگان حمل و نقل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) ادامه داد: تسهیلات مربوط به این بخش به ارزش ۱۲۰۰ میلیارد تومان با نرخ سود صفر درصد تأمین شده و اقساط ۱۲ میلیون تومانی آن با هدف کاهش فشار مالی بر رانندگان تعیین شده است.

به گفته وی، همچنین ۱۴۰ میلیون تومان از قیمت خودرو به‌عنوان ارزش اسقاط از مبلغ نهایی کسر می‌شود.

حاتمی با اشاره به اینکه علاوه بر تهران، روند نوسازی تاکسی‌های دوگانه‌سوز سمند در سایر کلان‌شهرها نیز در حال اجراست، گفت: تاکنون ۹۰۰ راننده در این طرح ثبت‌نام کرده‌اند و تسهیلات ۴۰۰ میلیون تومانی آن‌ها آماده پرداخت طی هفته آینده است.

وی عنوان کرد: مانند بخش برقی، در این طرح نیز ۱۴۰ میلیون تومان ارزش اسقاط از آورده رانندگان کاسته می‌شود و با توجه به قیمت حدود ۸۸۰ میلیون تومانی خودرو، سهم پرداختی رانندگان به شکل قابل توجهی کاهش یافته است.

مدیر نوسازی ناوگان حمل و نقل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) تاکید کرد: این اقدامات با هدف کاهش آلایندگی ناوگان، صرفه‌جویی در مصرف سوخت معادل ۱۳۰ میلیون لیتر، افزایش ایمنی و بهبود کیفیت خدمات تاکسیرانی صورت می‌گیرد و با ترکیبی از تسهیلات مناسب و سازوکارهای حمایتی، امکان نوسازی برای تمامی متقاضیان فراهم شده است.

کد خبر: ۳۷۹٬۸۹۰

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha