۲۵ آبان ۱۴۰۴ - ۲۰:۳۷
خیز شرکت‌های کره‌ای برای سرمایه‌گذاری داخلی در پی توافق تجاری با آمریکا

خیز شرکت‌های کره‌ای برای سرمایه‌گذاری داخلی در پی توافق تجاری با آمریکا

شرکت‌های بزرگ کره جنوبی برای تقویت اقتصاد داخلی و کاهش نگرانی‌ها از اولویت دادن به سرمایه‌گذاری‌های خارجی، برنامه‌های جدیدی را اعلام کردند.

به گزارش بازار به نقل از آسوشیتدپرس، شرکت سامسونگ الکترونیکس و دیگر شرکت‌های بزرگ کره جنوبی روز یکشنبه در نشستی با رئیس‌جمهور «لی جائه‌میونگ» برنامه‌های تازه‌ای برای سرمایه‌گذاری داخلی ارائه کردند. این اقدام در راستای کاهش نگرانی‌ها در مورد اولویت دادن شرکت‌ها به سرمایه‌گذاری‌های آمریکایی تحت توافق تجاری اخیر صورت می‌گیرد.

این نشست چند روز پس از نهایی شدن توافق تجاری دولت لی با ایالات متحده برگزار شد، که در آن سئول متعهد شد تا ۳۵۰ میلیارد دلار در صنایع آمریکا سرمایه‌گذاری کند تا از بالاترین تعرفه‌های دولت ترامپ جلوگیری کند.

در همین راستا سامسونگ، به عنوان یکی از پیشروان جهانی در زمینه تولید تراشه‌های کامپیوتری، اعلام کرده که در پنج سال آینده ۴۵۰ تریلیون وون (۳۱۰ میلیارد دلار) برای گسترش عملیات داخلی خود سرمایه‌گذاری خواهد کرد. این سرمایه‌گذاری شامل ساخت یک خط تولید جدید در مرکز تولید پیونگ‌تک برای پاسخگویی به تقاضای فزاینده جهانی تراشه‌ها است که ناشی از پیشرفت‌های هوش مصنوعی است.

گروه خودروسازی هیوندای، بزرگ‌ترین خودروساز کره جنوبی، نیز اعلام کرده که از سال ۲۰۲۶ تا ۲۰۳۰ قصد دارد ۱۲۵ تریلیون وون (۸۶.۳ میلیارد دلار) برای گسترش تحقیق و توسعه داخلی و پیشرفت فناوری‌های جدیدی مانند هوش مصنوعی، رباتیک و خودروهای خودران سرمایه‌گذاری کند.

همچنین گروه SK، دیگر غول صنعت نیمه‌هادی، و کشتی‌سازان هانوا اوشن و HD هیوندای برنامه‌هایی برای افزایش سرمایه‌گذاری‌های داخلی خود اعلام کرده‌اند. این دو شرکت بخشی از تعهدات کره جنوبی برای تقویت صنعت کشتی‌سازی آمریکا هستند، که رئیس‌جمهور ترامپ در مذاکرات با سئول به آن اشاره کرده بود.

در این نشست، لی از بخش کسب‌وکار به خاطر کمک به دولتش در مذاکره برای توافق تجاری با واشنگتن قدردانی کرد و از شرکت‌ها خواست تا به سرمایه‌گذاری‌های داخلی قوی ادامه دهند تا نگرانی‌ها در مورد کاهش هزینه‌ها در داخل کشور به منظور سرمایه‌گذاری بیشتر در آمریکا کاهش یابد. او گفت که دولتش در حال بررسی اقدامات مختلف سیاستی، از جمله کاهش مقررات، برای ایجاد محیط کسب‌وکار مناسب‌تر برای شرکت‌ها است.

رئیس گروه SK، چوی تائه‌وان، که گروهش قصد دارد حداقل ۱۲۸ تریلیون وون (۸۸.۳ میلیارد دلار) تا سال ۲۰۲۸ به طور داخلی سرمایه‌گذاری کند و تمرکز آن بر هوش مصنوعی است، گفته‌است که نهایی شدن مذاکرات تجاری با ایالات متحده عدم قطعیت‌ها را کاهش می‌دهد و راه را برای سرمایه‌گذاری‌های جسورانه داخلی هموار می‌کند.

دو دولت روز جمعه جزئیات توافق تجاری را منتشر کردند که شامل ۱۵۰ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری کره جنوبی در بخش کشتی‌سازی آمریکا و ۲۰۰ میلیارد دلار اضافی در صنایع دیگر آمریکایی است. سئول اعلام کرد که این سرمایه‌گذاری‌ها به ۲۰ میلیارد دلار در سال محدود خواهد شد تا از ناپایداری مالی جلوگیری شود.

ایالات متحده همچنین توافق کرده که تعرفه‌ها بر روی خودروها و قطعات خودروی کره جنوبی را از ۲۵٪ به ۱۵٪ کاهش دهد و تعرفه‌ها بر روی نیمه‌هادی‌های کره جنوبی را به شرایطی «کمتر از» آنچه به رقبای مشابه داده می‌شود، اعمال کند.

کد خبر: ۳۷۷٬۴۱۴

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha