۲۵ آبان ۱۴۰۴ - ۱۹:۲۶
رفیع‌زاده: اضافه‌کار به کسورات بازنشستگی اضافه می‌شود

رفیع‌زاده: اضافه‌کار به کسورات بازنشستگی اضافه می‌شود

معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور از تصویب اقلام مشمول کسورات بازنشستگی در هیأت وزیران خبر داد.

به گزارش بازار، علاءالدین رفیع‌زاده روز یکشنبه با انتشار پیام در فضای مجازی از تصویب لایحه افزایش اقلام مشمول کسور بازنشستگی در هیات دولت خبر داد.

وی با اشاره به اصلاح ماده ۱۰۶ قانون مدیریت خدمات کشوری نگاشت: این لایحه پرداخت‌هایی از جمله فوق‌العاده مناطق کمتر توسعه‌یافته و بد آب و هوا، اضافه‌کار، حق‌التدریس غیرموظف معلمان و نوبت‌کاری را مشمول کسور بازنشستگی می‌کند. نتیجه این اقدام، نزدیک‌تر شدن حقوق بازنشستگان به دریافتی دوران اشتغال و تقویت منابع صندوق‌های بازنشستگی است.

رفیع‌زاده: اضافه‌کار به کسورات بازنشستگی اضافه می‌شود

معاون رییس جمهوری تصریح کرده است: با اجرای این لایحه، اختلاف دریافتی میان شاغلان و بازنشستگان کاهش می‌یابد و هماهنگی میان کارکنان تابع قانون مدیریت خدمات کشوری و مشمولان قانون کار افزایش می‌یابد؛ همچنین نیاز به قوانین حمایتی مشابه در سال‌های آینده کاهش می‌یابد و پایداری بلندمدت صندوق‌ها تضمین می‌شود.

کد خبر: ۳۷۷٬۳۹۵

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha