به گزارش بازار، امیر فاطمی، اظهار کرد: ۹ روستای مجتمع زیدرسرانی شهرستان شیروان با جمعیت بیش از ۳۸۰۰ نفر در قالب طرح ملی جهاد آبرسانی از آب شرب سالم بهرهمند شدند.
وی افزود: از ابتدای تابستان سال جاری تاکنون، به همت قرارگاه امام حسن مجتبی (ع)، عملیات آبرسانی به ۹ روستای مجتمع زیدرسرانی با هدف تأمین آب شرب سالم و پایدار برای جمعیتی بالغ بر ۳۸۱۷ نفر به بهرهبرداری رسیده است.
فاطمی ادامه داد: در این عملیات، ۹ کیلومتر خط انتقال، چهار و نیم کیلومتر شبکه توزیع، ۵۵ باب حوضچه شیرآلات، پنج باب مخزن با مجموع ظرفیت ۵۴۰ مترمکعب و دو باب ایستگاه پمپاژ احداث و به بهرهبرداری رسیده است.
به گفته وی از آغاز اجرای طرح جهاد آبرسانی در شهرستان شیروان تاکنون، ۲۷ روستای مجتمع زیدرسرانی از نعمت آب پایدار بهرهمند شدهاند.
فاطمی بیان کرد: اکنون ۲۶ شهر و ۷۲۳ روستا تحت پوشش شبکههای آبرسانی شرکت آبفا قرار دارند و تعداد مشترکان آب در استان به ۴۹۴ هزار و ۱۸۸ مورد رسیده است.
وی تصریح کرد: این شرکت در ۶ ماه ابتدای سال جاری، توانست بالغ بر ۳۴ میلیون و ۵۱۲ هزار و۷۶۱ مترمکعب آب تولید و پس از طی مراحل تصفیه و گندزدایی، در اختیار مصرفکنندگان قرار دهد.



نظر شما