۱۹ آبان ۱۴۰۴ - ۲۳:۱۶
رییس سازمان بورس: فعلا برنامه‌ای برای تغییر دامنه نوسان و حجم مبنا نداریم

رییس سازمان بورس: فعلا برنامه‌ای برای تغییر دامنه نوسان و حجم مبنا نداریم

رئیس سازمان بورس با بیان اینکه برنامه‌ای برای تغییر دامنه نوسان و حجم مبنا در دستور کار نیست، گفت: برای تغییر در زیرساختارهای بورس باید از حالت غیر ثبات اقتصادی خارج شویم.

به گزارش بازار، حجت‌الله صیدی، رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار، در حاشیه همایش و نمایشگاه بانک بورس بیمه و سرمایه‌گذاری کیش در جمع خبرنگاران درباره زمان بازگشایی نمادهای سهام عدالت در بازار سرمایه اظهار کرد: شرط بازگشایی نماد سهام‌های سهام عدالت برگزاری مجامع شرکت‌های سرمایه گذاری استانی است یک بار تا آخر تیر ماه به آنها مهلت داده شده بود که بعد از آن با جنگ ۱۲ روزه همزمان شد؛ سویشرکت های سرمایه‌گذاری استانی فرصت تمدید خواستند که دوباره تا ۳۱ شهریور تمدید شد.

وی ادامه داد: متاسفانه شرکتهای سرمایه‌گذاری استانی سهام عدالت مجامع ۱۴۰۳ را برگزار نکردند. حتی بعضی از این شرکت ها مجامع سال ۱۴۰۲ آنها معلق است؛ وقتی که شرکت سرمایه‌گذاری استانی سهام عدالت مجمع برگزار نکند و معلوم نشود که سود و زیانش چقدر بوده، بازگشایی نماد سهام آن باعث ورود زیان برای سرمایه گذار میشود بنابراین الان داریم اجرای قانون سهام عدالت را به اضافه اتاق تعاون به اضافه دوستانی که در شرکت های سرمایه گذاری استانی هستند پیگیری می‌کنیم و تلاش می‌کنیم برگزار شود.

رییس سازمان بورس گفت: اگر احیانا همه شرکت های سهام عدالت استان‌ها نتوانستند مجامع را برگزار کنند.

صیدی بیان کرد: به شرکت‌های سهام عدالت مهلت دادیم؛ همکاران من در بخش ناشران سازمان بورس در حال پیگیری برگزاری مجامع عمومی آنها هستند.

وی درباره احتمال تغییر دامنه نوسانات و حجم مبنا گفت: دامنه نوسان و حجم مبنا ریز ساختارند و تغییراتشان نیاز به یک فضای آرام دارد؛ نیاز به این دارد که بازار به آرامش رسیده باشد؛ ما الان تثبیت تعادل را در بازار شاهدیم یک مقدار از این حالت عدم قطعیت که در اقتصاد هست جلوتر برویم و خارج شویم، انشالله در ساختارها می‌شود تجدید نظر کرد. ما هیچ تعصبی نسبت به عددی مبنی بر حجم مبنا یا دامنه نوسان نداریم.

کد خبر: ۳۷۶٬۲۴۶

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha