۱۷ آبان ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۹
تجهیز ۱۴ شهر چهارمحال و بختیاری به فیبر نوری

تجهیز ۱۴ شهر چهارمحال و بختیاری به فیبر نوری

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات چهارمحال و بختیاری گفت: ۱۴ شهر از ۴۳ شهر این استان توسط یکی از اپراتورها به فیبرنوری مجهز شده است.

به گزارش بازار، بهنام امانی اظهار کرد: فیبر نوری در دو مدل A و B عرضه می‌شود که هرکدام ویژگی‌های خاص خود را داراست، به‌طور مثال ویژگی‌های مودم فیبر نوری کلاسِA، پشتیبانی از تکنولوژی Wi-Fi۶، دو برابر سریع‌تر از مودم Class B، دارای قابلیت Dual Band و پشتیبانی از فرکانس ارتباط بیسیم ۲.۴GHz و ۵Ghz و دارای پورت تلفن است.

وی افزود: ویژگی‌های مودم فیبرنوری Class B این است که دارای قابلیت Dual Band و پشتیبانی از فرکانس ارتباط بیسیم ۲.۴GHz و ۵Ghz، دارای ۴ پورت ۱Gbps و دارای پورت تلفن است.

امانی بیان کرد: درحال حاضر برای ۴۳ شهر استان، فیبرنوری منازل و کسب و کارها برنامه‌ریزی شده و توسط دو اپراتور به مرحله اجرا رسیده است.

امانی توضیح داد: شهرستان اردل، شهرستان بروجن(گندمان، فرادنبه، بلداجی)، شهرستان بن(بن)، شهرستان شهرکرد( هفشجان، سورشجان، طاقانک، نافچ، سورشجان و سودجان) و... از جمله شهرستان‌هایی هستند که توسط شرکت مخابرات قرار است به فیبرنوری منازل و کسب‌ و کارها مجهز شوند.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: ۹۲ کیلومتر حفاری در پروژه فیبرنوری شهرکرد و ۸۴کیلومتر حفاری در پروژه فیبرنوری منازل و کسب و کارهای بروجن انجام شده است.

وی با بیان اینکه مخابرات منطقه نیز درحال اجرای پروژه در شهر بروجن است، ادامه داد: ۲۰ کیلومتر حفاری برای شهر بروجن از سوی مخابرات پیش‌بینی شده است.

امانی گفت: در مجموع تاکنون حدود ۱۷۷ کیلومتر حفاری و بیش از ۱۳۰ کیلومتر شوت فیبر در پروژه ملی فیبرنوری منازل و کسب و کارها از سوی اپراتور مشخص شده توسط اداره‌کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان انجام شده است.

کد خبر: ۳۷۵٬۶۲۹

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha