۱۴ آبان ۱۴۰۴ - ۲۱:۱۶
پوتین دستور تدوین طرح‌هایی برای ازسرگیری آزمایش‌های هسته‌ای را صادر کرد

پوتین دستور تدوین طرح‌هایی برای ازسرگیری آزمایش‌های هسته‌ای را صادر کرد

رئیس جمهور روسیه در واکنش به دستور «دونالد ترامپ» برای آغاز آزمایش‌های هسته‌ای آمریکا، به مقام‌های ارشد این کشور دستور داد طرح‌هایی برای احتمال ازسرگیری این آزمایش‌ها تهیه کنند.

به گزارش بازار به نقل از ان‌بی‌سی نیوز، ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه، امروز (چهارشنبه) به وزارتخانه‌های خارجه و دفاع این کشور دستور داد همه اقدامات لازم را برای جمع‌آوری اطلاعات بیشتر درباره تصمیم ایالات متحده، تحلیل آن در شورای امنیت، و ارائه پیشنهادهای هماهنگ درباره آغاز آماده‌سازی آزمایش‌های هسته‌ای انجام دهند.

پوتین در نشست شورای امنیت در مسکو گفت: «به ایالات متحده و دیگر کشورها هشدار داده بودیم که اگر چنین آزمایش‌هایی انجام دهند، روسیه نیز ناچار خواهد بود اقدامات تلافی‌جویانه مناسب اتخاذ کند.»

«آندری بلوسوف» وزیر دفاع روسیه، در این نشست تاکید کرد: «باید پاسخ متناسبی به اقدامات واشنگتن بدهیم». وی خواستار آغاز فوری آماده‌سازی برای آزمایش‌های هسته‌ای تمام‌عیار شد.

«والری گراسیموف» رئیس ستاد کل نیروهای مسلح روسیه نیز هشدار داد که آمادگی برای چنین آزمایش‌هایی ممکن است چند ماه تا چند سال طول بکشد.

ترامپ هفته گذشته اعلام کرده بود که به وزارت دفاع دستور داده است آزمایش‌های هسته‌ای را آغاز کند تا ایالات متحده در شرایط برابر با دیگر کشورها قرار گیرد.

آخرین آزمایش هسته‌ای آمریکا در سال ۱۹۹۲ انجام شد، در حالی که فرانسه و چین در سال ۱۹۹۶ و اتحاد جماهیر شوروی در سال ۱۹۹۰ آخرین آزمایش‌های خود را انجام داده بودند.

کد خبر: ۳۷۵٬۲۱۷

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha