تحول از لحظه‌ای آغاز می‌شود که به خودمان ایمان بیاوریم
حمیدرضا صمدی در تدکس امیرکبیر؛

تحول از لحظه‌ای آغاز می‌شود که به خودمان ایمان بیاوریم

رویداد TEDx دانشگاه صنعتی امیرکبیر روز پنجشنبه، ۱ آبان‌ماه با شعار «The Rise of Change» برگزار شد.

🔻 رویداد TEDx دانشگاه صنعتی امیرکبیر روز پنجشنبه، ۱ آبان‌ماه با شعار «The Rise of Change» برگزار شد. در این برنامه که میزبان جمعی از کارآفرینان، اندیشمندان و دانشجویان بود، حمیدرضا صمدی، مؤسس و بنیان‌گذار هلدینگ رایزکو، به عنوان یکی از سخنرانان اصلی حضور یافت و از تجربه‌ی زیسته‌ی خود در مسیر کارآفرینی گفت.

تحول از لحظه‌ای آغاز می‌شود که به خودمان ایمان بیاوریم

🔻 صمدی سخنانش را با نگاهی به گذشته آغاز کرد؛ به روزهایی که به عنوان یک دانشجوی جوان در دانشگاه امیرکبیر، رویای ساختن را در سر داشت: «نزدیک به چهار دهه پیش در همین دانشگاه مسیر کسب دانش را آغاز کردم. امروز خوشحالم که پس از گذر از فراز و فرودهای فراوان، توانستم گروه سرمایه‌گذاری و توسعه راهبردی راز را پایه‌گذاری کنم و آن را به نسلی تازه بسپارم.»

🔻 او در روایت خود، مسیر رشد و تداوم کسب و کارش را از سال‌های پیش از انقلاب تا دوران جنگ، تحریم‌ها و بحران‌های اقتصادی مرور کرد.

تحول از لحظه‌ای آغاز می‌شود که به خودمان ایمان بیاوریم

🔻 صمدی در سخنرانی خود، مفهوم «تحول» را به‌عنوان نیرویی درونی توصیف کرد که از باور به خود و تصمیم برای تغییر مسیر آغاز می‌شود: «آغاز هر تحولی از زمانی است که به خودمان باور داشته باشیم، بشنویم و مسیرمان را تغییر دهیم. همان‌جا می‌توان گفت تحول را شناخته‌ایم و به آن ایمان داریم.»

🔻او با تأکید بر نقش نسل جوان در آینده ایران، خطاب به دانشجویان گفت: «شما معماران فردای این سرزمین هستید. مسیر موفقیت را باید خودتان هموار کنید، با انگیزه صعود کنید و به اوج برسید.»

تحول از لحظه‌ای آغاز می‌شود که به خودمان ایمان بیاوریم

تحول از لحظه‌ای آغاز می‌شود که به خودمان ایمان بیاوریم

کد خبر: ۳۷۲٬۹۶۱

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha