۱ آبان ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۷
بیش از ۱۵۰ ماینر و تجهیزات استخراج رمزارز در تهران امحا شد

بیش از ۱۵۰ ماینر و تجهیزات استخراج رمزارز در تهران امحا شد

مدیر حراست و امور محرمانه شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ اعلام کرد: بیش از ۱۵۰ ماینر و قطعات و تجهیزات مرتبط با استخراج غیرقانونی رمز ارز با حضور مراجع قضایی و انتظامی، امحا شد.

به گزارش بازار از شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ، سید حمیدرضا میرصانع روز پنجشنبه با اشاره به اجرای گسترده و قاطع طرح مقابله با استخراج غیرمجاز رمزارز در شهر تهران، از تشکیل گروه های ویژه و بهره‌گیری از تجهیزات پیشرفته تخصصی در این راستا خبر داد.

وی گفت: با صرف بیش از ۲۲ هزار نفرساعت فعالیت شبانه‌روزی طی هفت ماه ابتدای سال جاری گزارش های بسیار خوبی از سوی هموطنان دریافت و همچنین نقاط مشکوک از نظر کارشناسان و بازرسان این شرکت بررسی و موفق به شناسایی و کشف تعداد قابل توجهی مراکز غیرمجاز استخراج رمزارز شده ایم.

وی از امحای تجهیزات توقیف‌شده خبر داد و گفت: با تلاش همکاران حقوقی و حراست و امور محرمانه این شرکت و با همکاری مراجع قضایی، انتظامی و سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی، بیش از ۱۵۰ قطعه از تجهیزات استخراج غیرمجاز رمزارز شامل دستگاه های ماینر و فن‌های خنک‌کننده و قطعات وابسته در فرآیند مقابله با سوداگران بازار رمزارز، مشمول دستور امحا از طرف مقام قضائی گردید و طی مراسمی مرحله ی نخست امحای این تجهیزات در سازمان اموال تملیکی استان تهران برگزار شد.

میرصانع، ضمن قدردانی از همکاری نهادهای امنیتی، انتظامی و قضایی و همچنین همکاری شهروندان مسئول در شناسایی بهره برداران غیرمجاز این دسته از تجهیزات، بر تداوم اجرای طرح برخورد با مزارع غیرمجاز استخراج رمزارز تأکید کرد و افزود: شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ با قاطعیت کامل، حفاظت از حقوق مشترکان و صیانت از منابع انرژی کشور را وظیفه‌ای ملی دانسته و با متخلفان و بهره برداران غیرمجاز از شبکه برق با جدیت و قاطعیت برخورد قانونی به عمل خواهد آورد.

کد خبر: ۳۷۲٬۴۰۱

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha