آغاز به‌کار سامانه جستجوی شغلی با ظرفیت جدید از مهر ماه

آغاز به‌کار سامانه جستجوی شغلی با ظرفیت جدید از مهر ماه

معاون اشتغال وزارت کار از راه‌اندازی سامانه جستجوی شغلی با ظرفیت جدید خبر داد.

به گزارش بازار، سید مالک حسینی, معاون اشتغال وزارت کار در گفت‌وگو با خبرنگاراقتصادی خبرگزاری تسنیم, با اشاره به فعالیت سامانه جستجوی شغلی از مهر با ظرفیت جدید گفت:از مهر ماه آغاز به کار سامانه جستجوی شغلی با به ظرفیت جدید آغاز شده است.

وی ادامه داد: نزدیک به ۱۰۰۰بازیگر عرصه اشتغال اعم از کاریابی استانی، ملی و حضوری در حال حاضر در سامانه حضور دارند. همه اطلاعات در سامانه جستجوی شغلی قرار دارد، نیروی کار ایرانی که متقاضی کار باشد می تواند با مراجعه به سامانه برای اشتغال درشهر و استان خود یا هر شهر و استان دیگر که متناسب با شرایط کاری خودش باشد شغل مورد نظر خود را انتخاب کند.

مالک حسینی گفت: کارفرمایانی هم که برای نیروی کار مشکل دارند, می توانند نیروی کار خود را با تخصص و مهارت مختلف گزینش کنند.

حسینی با اشاره به اینکه این سامانه یک فرصت مناسب برای کاهش هزینه‌های جست وجوی شغل و بهبود عملکرد موسسات کاریابی است و رضایتمندی استفاده کنندگان از خدمات کاریابی را افزایش می‌دهد گفت: تمامی کارفرمایان و جویندگان کار با مراجعه به نشانی https://shoghl.mcls.gov.ir می‌توانند از مزایا و خدمات سامانه استفاده کنند.به ایجاد سامانه‌های جدید اعتقاد نداریم و معتقدیم که ایجاد سامانه‌های متعدد مردم را به دردسر مضاعف می‌اندازد.سامانه های موجود برای کارآیی بهتر به روز رسانی می شود.

وی گفت: یکی از مزایای سامانه جست‌وجوی شغل این است که وقتی اطلاعات و رزومه کارجویان در سامانه بارگذاری و ثبت می‌شود، در صورتی که به مهارت و تخصص نیاز داشته باشند، سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کارجویان را به سمت مهارت آموزی و کسب تخصص، سوق داده و بستر کار آنها را فراهم می‌کند. بیش از ۶۰۰هزار فرصت شغلی طی سال گذشته در سامانه بارگذاری شده است.

کد خبر: ۳۶۹٬۷۳۰

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha