۱۸ مهر ۱۴۰۴ - ۲۲:۱۳
ضرر ۶۰۰ میلیون دلاری شِل انگلیس از لغو پروژه انرژی پاک در هلند

ضرر ۶۰۰ میلیون دلاری شِل انگلیس از لغو پروژه انرژی پاک در هلند

شرکت شل در اعلامیه‌ای پیش‌بینی کرد که طی سه‌ماهه سوم سال ۲۰۲۵، متحمل زیانی معادل ۶۰۰ میلیون دلار خواهد شد چرا که پروژه تولید سوخت پاک در شهر روتردام را لغو کرده است.

به گزارش بازار به نقل از رویترز، غول انرژی انگلیس یعنی شرکت شل در اعلامیه‌ای پیش‌بینی کرد که طی سه‌ماهه سوم سال ۲۰۲۵، متحمل زیانی معادل ۶۰۰ میلیون دلار خواهد شد چرا که پروژه تولید سوخت پاک در شهر روتردام را لغو کرده است.

بر اساس این گزارش، با اجرای این تصمیم، مجموع هزینه‌های استهلاک و ذخایر مرتبط با این طرح به ۱٫۴ میلیارد دلار می‌رسد.

شل در سال ۲۰۲۱ با هدف تولید سالانه ۸۲۰ هزار تُن سوخت زیستی، با توسعه این کارخانه موافقت کرده بود اما سال گذشته اجرای این طرح را متوقف کرد و در اوایل ماه سپتامبر امسال به‌طور کامل آن را لغو کرد چرا که این پروژه از نظر اقتصادی قابل رقابت نبود.

این تصمیم تازه‌ترین نمونه از عقب‌نشینی شرکت‌های فعال در سوخت‌های فسیلی از تعهدات پیشین خود برای گسترش سرمایه‌گذاری در حوزه انرژی‌های پاک است.

در ماه فوریه، شرکت بی‌پی نیز اعلام کرد که سرمایه‌گذاری خود در بخش انرژی‌های تجدیدپذیر را به‌شدت کاهش خواهد داد و شرکت اکوینور نیز از تعدیل اهداف خود در زمینه انرژی‌های تجدیدپذیر خبر داده بود.

شل همچنین در گزارش سه‌ماهه خود اعلام کرد که عملکرد بهتری را در بخش گاز طبیعی مایع (ال‌ان‌جی) پیش‌بینی می‌کند و تولید در سه‌ماهه سوم را بین ۷ تا ۷٫۴ میلیون تُن برآورد کرده است.

این شرکت در ماه ژوئیه تولید این بخش را برای سه ماهه سوم بین ۶٫۷ تا ۷٫۳ میلیون تُن پیش‌بینی کرده بود؛ در حالی که میزان تولید در سه‌ماهه دوم ۶٫۷ میلیون تُن ثبت شده بود.

کد خبر: ۳۶۹٬۶۴۷

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha