به گزارش بازار، سرهنگ توحید فارسی روز پنجشنبه تعداد مرغ زنده کشف شده در این محموله بدون مجوز های لازم از سوی نهادهای مسئول را ۵۳۰ قطعه اعلام کرد که قاچاقچیان در صدد توزیع خارج از شبکه آنرا داشتند.
وی ارزش محموله مرغ زنده قاچاق را ۲ میلیارد ریال اعلام و اظهار کرد: مأموران پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی مراغه حین گشتزنی در محورهای مواصلاتی به یک دستگاه وانت نیسان در حال تردد مشکوک شده و آن را برای بررسی متوقف کردند.
فارسی ادامه داد: با هماهنگی قضایی در بازرسی از این خودرو تعداد ۵۳۰ قطعه مرغ زنده بدون هرگونه مجوز حمل و مجوز بهداشتی بود، کشف و خودروی مربوطه توقیف و یک متهم نیز در این خصوص با تشکیل پرونده تحویل مرجع قضایی شد.
وی گفت: برخورد قانونی و قاطعانه با قاچاق و توزیع خارج از شبکه طیور با جدیّت تمام در دستور کار پلیس قرار دارد و از شهروندان مراغه ای درخواست می شود، هرگونه موارد مشکوک را به مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند.
نظر شما