۷ مهر ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۹
تامین و توزیع بیش از ۶۹ هزار تن آرد در سطح استان زنجان

تامین و توزیع بیش از ۶۹ هزار تن آرد در سطح استان زنجان

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان گفت: ۶۹ هزار و ۵۸۱ تن آرد در شش ماهه اول امسال در سطح استان زنجان تامین و توزیع شده است.

به گزارش بازار، ولی اله زمانی افزود: بیش از ۶۹ هزار و ۵۸۱ تن معادل (۱ میلیون و ۷۳۹ هزار کیسه ۴۰ کیلوگرمی) بین واحدهای خبازی، مصارف خانگی روستایی و صنف صنعت توزیع انجام شده است.

وی با اشاره به اینکه آردهای توزیعی در قالب کیسه‌های ۴۰ کیلویی می‌باشد، اظهار کرد: آرد نوع یک، نوع دو، نوع شش، صنف و صنعت و آرد خام روستایی از طریق کارخانجات آردسازی استان تامین و بدست نانوایان و مردم زنجانی رسیده است.

زمانی گفت: سالانه به طور میانگین ماهانه حدود ۱۰ هزار تن آرد در بین بیش از ۱۶۰۰ واحد نانوایی استان زنجان توزیع می‌شود که از آن حدود ۷۰۰ نانوایی در شهر زنجان قرار دارد.

وی با اشاره به اینکه در شش ماهه اول امسال ۵۷ هزار ۸۲۲ تن آرد برای واحدهای نانوایی خبازی نوع یک و دو تخصیص داده شده است، عنوان کرد: برای واحدهای نانوایی خبازی نوع یک ۴۱ هزار و ۲۱۲ تن آرد و برای واحدهای نانوایی خبازی نوع دو ۱۶ هزار و ۶۱۰ تن آرد تامین و توزیع شده است

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان با بیان اینکه از ابتدای امسال تاکنون، هزار و ۹۴۸ تن آرد خام روستایی در شش ماهه اول سال توزیع شده است، گفت: برای بیش از ۳۱۴ روستای فاقد نانوایی با جمعیت حدود ۶۲ هزار نفر در سطح استان زنجان، آرد خام روستایی تامین و توزیع انجام شده است.

ولی اله زمانی با بیان اینکه بیش از ۸ هزار و ۴۶۵ تن آرد برای مصرف صنف و صنعت تخصیص داده شده است، عنوان کرد: گندم برای مصرف آرد نوع شش و صنف و صنعت در دو ماه فرودین و اردیبهشت ماه با قیمت ۱۲ هزار تومان و از خرداد ماه با قیمت ۲۱ هزار و ۷۷۰ تومان و گندم واحدهای خبازی نوع یک و دو به ترتیب با قیمت ۶۶۵ و ۹۰۰ تومان جهت تولید آرد مورد نیاز به کارخانجات آردسازی تحویل داده می‌شود.

وی با اشاره به اینکه توزیع آرد نانوایی‌ها از طریق سامانه یکپارچه مدیریت آرد انجام می‌شود، ادامه داد: این سامانه با هدف نظارت بر توزیع و جلوگیری از خروج آرد از شبکه در دو بخش انجام می‌شود، یک بخش نظارت حمل آرد از کارخانه تا نانوایی و بخش دوم سامانه فروش بدون نظارت بر حمل آرد صورت می‌گیرد.

زمانی تصریح کرد: استان زنجان دارای شش کارخانه آرد سازی می‌باشد و آرد تولید شده به وسیله شرکت‌های حمل و نقل و خود حمل توزیع می‌شود.

کد خبر: ۳۶۷٬۲۸۷

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha