۶ مهر ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۱
بانک مرکزی التهابات بازار رمز ارز را کنترل کرد
معاون ارزی بانک مرکزی:

بانک مرکزی التهابات بازار رمز ارز را کنترل کرد

همزمان با اعلام اسنپ‌بک نوساناتی در بازار رمز ارز ایجاد شد که با کنترل‌های بانک مرکزی خوشبختانه این موضوع حل شد.

به گزارش بازار، با تصویب بانک مرکزی حداکثر مجموع خرید و نگهداری رمز و پول‌های پایه‌ ثابت مانند تتر برای هر کاربر حقیقی و حقوقی تعیین شد. در همین باره علیرضا گچ‌پز زاده، معاون ارزی بانک مرکزی در گفت‌وگو با رسانه ملی درباره این مصوبه بانک مرکزی گفت: آنچه را که مصوبه دیروز بانک مرکزی بود و توسط هیئت عالی بانک ابلاغ شد، مصوبه‌ای بود مبنی بر اینکه امکان خرید رمز و پول‌های پایه ثابت به ازای هر فرد حقیقی و حقوقی میزان ۵۰۰۰ تتر یا معادل آن با رمز پول‌های پایه ثابت خواهد بود و امکان ذخیره و موجودی هر کیف پول هم در حد ۱۰ هزار دلار یا معادل رمز پول‌های رمز ارزی با پایه ثابت است.

وی تاکید کرد: این مصوبه هیئت عالی بانک مرکزی برای کنترل شرایط بازار و جلوگیری از التهاب و همچنین جلوگیری از هرگونه ضرر و زیان به مجموعه عواملی که نسبت به خرید و فروش این رمزارزها اقدام می‌کنند، انجام گرفت. چرا که شرایط رمزارزهای ثابت معمولا تحت کنترل شبکه بین المللی است و به همین خاطر ضرورت داشت که بانک مرکزی به منظور جلوگیری از ضرر و زیان ذینفعان این موضوع، محدودیت‌هایی ایجاد کند تا بتواند از ریسک‌های بیشتر جلوگیری کند.

معاون ارزی بانک مرکزی اظهار کرد: جزئیات این مصوبه در هفته‌های آینده ابلاغ خواهد شد و در این مرحله سعی شده است موضوع صرافی‌های رمز ارز به واسطه ریسک‌هایی که شاید به کشور وارد می‌کنند یا ریسک‌هایی که در سطح بین المللی برای معاملات این نوع رمزارزها وجود دارد، تحت کنترل در بیاید.

گچ‌پز زاده یادآور شد: همزمان با اعلام اسنپ بک و رای نیاوردن طرح چین و روسیه در شورای امنیت سازمان ملل، التهابات در بازار رمزارزها مشاهده شد اما با کنترل‌های بانک مرکزی خوشبختانه این موضوع حل شد.

گچ‌پز زاده در پاسخ به سوالی درباره اینکه آیا نظارت بر خرید رمز ارزهای خارجی توسط کاربران در برنامه‌های کاربردی خارجی وجود دارد یا نه، گفت: به واسطه حساسیت و ویژگی‌هایی که رمزارزهایی مانند بیت کوین در دنیا دارند، کنترل‌ها به این سادگی امکان پذیر نیست. در مورد رمزارزهای پایه ثابت مانند تتر از طریق صرافی‌های داخلی و اختیاراتی که بانک مرکزی برای دسترسی به اطلاعات دارندگان و معامله گران در بازار دارد، امکان نظارت بر معاملات وجود دارد ولی در خارج از کشور امکان نظارت وجود ندارد.

کد خبر: ۳۶۷٬۰۷۵

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha