۵ مهر ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۶
افزایش پروازهای کرمانشاه – تهران به ۴۲ پرواز هفتگی

افزایش پروازهای کرمانشاه – تهران به ۴۲ پرواز هفتگی

مدیرکل فرودگاه شهید اشرفی کرمانشاه از افزایش ۶ پرواز در مسیر کرمانشاه به تهران و بالعکس خبر داد.

به گزارش بازار، مجتبی بیاتی روز شنبه از افزایش پروازهای مسیر کرمانشاه – تهران و بالعکس خبر داد و گفت: با پیگیری‌های استاندار کرمانشاه و درخواست‌های مردم استان کرمانشاه و استان‌های همجوار، شرکت هواپیمایی کاسپین از روز چهارم مهرماه اقدام به برقراری ۶ پرواز جدید در روزهای سه‌شنبه، چهارشنبه و جمعه کرده است.

وی افزود: با این اقدام، تعداد پروازهای برنامه‌ای هفتگی این فرودگاه در مسیر کرمانشاه - تهران و بالعکس به ۴۲ پرواز هفتگی رسید.

مدیرکل فرودگاه کرمانشاه همچنین خاطرنشان کرد که در حال حاضر، این فرودگاه میزبان ۷۸ پرواز برنامه‌ای هفتگی است.

وی تأکید کرد که افزایش پروازها در راستای توسعه شبکه حمل‌ونقل استان و به‌منظور پاسخ به نیاز سفرهای مردم و توسعه حمل‌ونقل هوایی صورت گرفته و در تسهیل جابه‌جایی مسافران نقش مؤثری خواهد داشت.

کد خبر: ۳۶۶٬۷۶۲

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha