۴ مهر ۱۴۰۴ - ۰۷:۴۰
رسیدگی به ۱۰۵ هزار پرونده در شعب دادگاه های صلح استان البرز

رسیدگی به ۱۰۵ هزار پرونده در شعب دادگاه های صلح استان البرز

رئیس کل دادگستری استان البرز با اعلام ارجاع بیش از ۱۴۰ هزار فقره پرونده به شعب دادگاه‌های صلح استان گفت: از سال گذشته تاکنون به بیش از ۱۰۵هزار فقره از این پرونده‌ها رسیدگی شده است.

به گزارش بازار، نشست شورای معاونین دادگستری کل استان البرز با حضور اعضا و با محوریت «بررسی مصوبات هفتمین جلسه شورای معاونین» و «بررسی وضعیت اجرای برنامه عملیاتی ۱۴۰۴» در سالن جلسات حوزه ریاست دادگستری کل استان البرز برگزار شد.

حسین فاضلی هریکندی در این نشست با تاکید بر اینکه کاهش پرونده‌های مانده و مسن در شعب، اولویت جدی دادگستری کل استان البرز در زمینه رسیدگی به دعاوی است متذکر شد: هرچند با تلاش‌های انجام شده که بیانگر مساعی جهادی همکاران است شاهد رسیدگی به پرونده‌ها و مختومه کردن ۱۰ هزار فقره از موجودی شعب در پنج ماهه نخست سال جاری بودیم اما با توجه به افزایش ورودی به شعب، نیازمند اتخاذ سیاست‌های پیشگیرانه برای کاهش ورودی پرونده و راهکارهای غیرقضایی برای رسیدگی به دعاوی هستیم.

عالی‌ترین مقام قضایی استان البرز با تاکید بر اینکه پیگیری امور مراجعین مهمترین وظیفه مدیران و کارکنان دادگستری است بر لزوم افزایش نظارت مدیران بر مجموعه در راستای تکریم و انجام امور مراجعین تاکید کرد و متذکر شد: تحقیقات مقدماتی در دادسرا و رسیدگی و صدور حکم در دادگاه در پرونده‌های کثیرالشاکی که حقوق افراد متعددی تضییع شده است باید با تسریع و دقت انجام شود البته نباید سرعت و دقت قربانی یکدیگر شوند.

ایجاد ۵۸ شعبه دادگاه صلح در استان البرز

بخش دیگری از اظهارت رئیس کل دادگستری استان البرز به عملکرد دادگاه‌های صلح استان اختصاص داشت که وی با اشاره به عملکرد مطلوب استان در حوزه رسیدگی به دعاوی ارجاع شده حسب صلاحیت‌ها گفت: در راستای اجرای «قانون جدید شوراهای حل اختلاف مصوب سال ۱۴۰۲» در سال گذشته با تلاش‌های انجام شده در دادگستری کل استان البرز و استفاده از ظرفیت‌های استان تاکنون تعداد ۵۸ شعبه در کلیه حوزه‌های قضایی استان ایجاد شده است.

رسیدگی به بیش از ۱۰۵ هزار پرونده در شعب دادگاه‌های صلح

وی با اعلام اینکه از بدو تشکیل دادگاه‌های صلح در استان از سال گذشته تا پایان مردادماه سال جاری تعداد ۱۴۰۴۲۳ فقره پرونده به شعب ارجاع شده است اضافه کرد: از این تعداد تعداد ۱۰۵۱۳۰ هزار فقره پرونده مورد رسیدگی قرار گرفته است.

رسیدگی به ۵۷ هزار پرونده در شعب دادگاه‌های صلح در پنج ماهه سال جاری

رئیس کل دادگستری استان البرز در ادامه با تشریح عملکرد شعب دادگاه‌های صلح استان در سال جاری اضافه کرد: به ۵۸ شعبه دادگاه استان البرز از ابتدای سال جاری تا پایان مردادماه تعداد ۵۷۵۴۱ فقره پرونده ارجاع شده است که از این تعداد تعداد ۵۷۴۱۵ فقره پرونده با تلاش همکاران قضایی و اداری شعب رسیدگی شده است.

وی افزود: از مجموع پرونده‌های رسیدگی شده در شعب دادگاه‌های صلح، حوزه قضایی کرج با ۲۹ شعبه فعال دارای بیشترین شعبه در استان است و تعداد ۳۵۸۵۲ فقره پرونده مورد رسیدگی قرار داده است؛ همچنین حوزه‌ قضایی فردیس با ۱۱ شعبه فعال به ۸۷۵۹ فقره پرونده، حوزه قضایی ساوجبلاغ با ۹ شعبه فعال به ۶۸۸۵ فقره پرونده، حوزه قضایی نظرآباد با ۵ شعبه فعال به ۳۶۸۹ فقره پرونده، حوزه قضایی چهارباغ با دو شعبه فعال به ۲۲۳۰ فقره پرونده و حوزه قضایی اشتهارد با یک شعبه فعال به ۱۵۵۲ فقره پرونده رسیدگی کرده‌اند

کد خبر: ۳۶۶٬۵۶۴

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha