۲ آبان ۱۴۰۵ - ۱۴:۰۸
حفظ و ایجاد شغل برای ۲۷۱۳ نفر با ورود دادگستری کل استان البرز

حفظ و ایجاد شغل برای ۲۷۱۳ نفر با ورود دادگستری کل استان البرز

رئیس کل دادگستری استان البرز اعلام کرد که با ورود دستگاه قضایی، از ابتدای سال تاکنون ضمن جلوگیری از تعطیلی ۱۷ واحدی تولیدی، به حفظ و اشتغال ۲۷۱۳ نفر کمک شد.

به گزارش بازار، حسین فاضلی هریکندی در گفت و گویی با تشریح اقدامات دستگاه قضایی استان البرز در زمینه حمایت از واحدهای تولیدی بیان کرد: اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و رهنمودهای اقتصادی رهبر معظم انقلاب و دستورات رئیس قوه قضائیه با توجه به شرایط خاص کشور در نتیجه جنگ تحمیلی دشمن آمریکایی و صهیونی، از اهمیت ویژه‌تری برخوردار است.

رئیس کل دادگستری استان البرز با اشاره به اینکه «ستاد پیگیری اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی استان البرز» نقش مهمی در این زمینه داشته است متذکر شد: در راستای تحقق سیاست‌های ابلاغی، از ابتدای سال جاری تا پایان شهریور ماه، مجموعا ۱۵ جلسه درون سازمانی این ستاد برگزار شده و ۳۴ مصوبه صادره مورد پیگیری قرار گرفته است.

فاضلی هریکندی با اعلام اینکه ملاقات با فعالان اقتصادی و تولیدکنندگان یکی از محورهایی بوده است که در راستای ارتباط مستقیم دستگاه قضایی استان با بنگاه‌های اقتصادی و رفع موانع تولید همواره مورد تاکید بوده است متذکر شد: از ابتدای سال تا پایان شهریور مجموعا ۱۹۳ ملاقات برگزار و منجر به تشکیل ۷۱ پرونده در دبیرخانه شد و در این راستا از ۴۱ واحد تولیدی، درمانی و کشاورزی بازدید به عمل آمد و در بقیه موارد ضمن بررسی مشکلات، از طریق ارشاد و معاضدت حقوقی و قضایی، دعوت به صلح و سازش یا استمهال و مکاتبه با دستگاه‌های اجرایی و سیستم بانکی نسبت به پیگیری و رفع مشکلات واحدهای تولیدی اقدام شد.

رئیس ستاد پیگیری اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی استان با اعلام اینکه در شش ماهه اول سال جاری از تعطیلی ۱۷ واحدی تولیدی جلوگیری شده است گفت: در این مدت با ورود و حمایت‌های دستگاه قضایی استان البرز، ضمن حفظ شغل ۱۶۸۳ نفر، زمینه اشتغال ۱۰۳۰ نفر فراهم شد.

کد خبر: ۴۳۵٬۲۸۹

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha