۱ مهر ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۴
۵۶۶ فقره تغییر کاربری در مزارع آمل شناسایی شد

۵۶۶ فقره تغییر کاربری در مزارع آمل شناسایی شد

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل، از رشد ۳۵ درصدی شناسایی تغییر کاربری‌های غیرمجاز در اراضی کشاورزی به تعداد ۵۶۶ فقره خبر داد.

یبه گزاش بازار، امیر هادی زاده از رشد ۳۵ درصدی شناسایی تغییر کاربری‌های غیرمجاز در اراضی کشاورزی این شهرستان در ۶ ماه نخست سال ۱۴۰۴ خبر داد.

وی اظهار کرد: تعداد ۵۶۶ مورد تغییر کاربری ترولید در قالب هزار و ۴۷ قطعه زمین شناسایی شده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۳۵ درصد افزایش داشته است.

هادی‌زاده ادامه داد: این افزایش نشان‌دهنده جدیت جهاد کشاورزی در حفاظت از اراضی کشاورزی شهرستان است و تغییر کاربری غیرمجاز تهدیدی جدی برای امنیت غذایی و توسعه پایدار کشاورزی به شمار می‌رود.

وی همچنین از مردم خواست قبل از هر اقدام به تغییر کاربری، با کارشناسان جهاد کشاورزی مشورت کرده و از پیامدهای قانونی آن مطلع شوند.

هادی‌زاده تاکید کرد: با همکاری مراجع قضائی و انتظامی، برخورد قاطع و بدون اغماض با متخلفین انجام خواهد شد.

کد خبر: ۳۶۶٬۱۲۰

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha