۲۸ شهریور ۱۴۰۴ - ۲۰:۴۷
سخنرانی مجازی محمود عباس در مجمع عمومی سازمان ملل؛ آمریکا با صدور ویزا مخالفت کرد

سخنرانی مجازی محمود عباس در مجمع عمومی سازمان ملل؛ آمریکا با صدور ویزا مخالفت کرد

مجمع عمومی سازمان ملل متحد به محمود عباس اجازه داد که بصورت مجازی در هشتادمین مجمع عمومی سازمان ملل در سطح سران کشورها و دولت ها سخنرانی کند.

به گزارش بازار، اگرچه همه تلاش ها در شورای امنیت سازمان ملل به دلیل وتوی آمریکا در حمایت از اسرائیل مسدود شده است اما غزه موضوع شماره یک مجمع عمومی سازمان ملل متحد است.

در حالیکه رهبران همه کشورها برای سخنرانی در هشتادمین نشست مجمع عمومی در سطح سران، هفته آینده به نیویورک سفر خواهند کرد اما آمریکا برای محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین و همچنین مقامات ارشد فلسطینی در اقدامی غیر معمول و خلاف توافقنامه مقر روادید صادر نکرده است.

دولت آمریکا به هیچ وجه از تشکیلات خودگردان فلسطین راضی نیست و ادعا می کند که این تشکیلات حامی تروریسم است و در نتیجه برای محمود عباس رئیس این تشکیلات به منظور شرکت در مجمع عمومی امسال سازمان ملل روادید صادر نکرده است.

در نتیجه این مخالفت، مجمع عمومی سازمان ملل متحد روز جمعه به وقت محلی تصمیم گرفت که به عباس اجازه داده شود به صورت مجازی در این مجمع شرکت و سخنرانی کند.

در رای گیری که در مجمع عمومی سازمان ملل انجام شد، ۱۴۵ کشور موافق سخنرانی مجازی محمود عباس، پنج کشور مخالف و شش کشور ممتنع بودند.

نگاهی اجمالی به افکار عمومی بین‌المللی در مورد فلسطین و غزه که نشان می‌دهد کشورهای بسیار کمی از اسرائیل و آمریکا حمایت می‌کنند.

کد خبر: ۳۶۵٬۳۱۵

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha