۲۶ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۹:۳۰
اعلام قیمت نهایی تویوتا کرولا پایونیر سایپا

اعلام قیمت نهایی تویوتا کرولا پایونیر سایپا

شرکت سایپا قیمت نهایی تویوتا کرولا تیپ پایونیر را ویژه شهریورماه ۱۴۰۴ اعلام کرد.

به گزارش بازار، بر این اساس این خودرو با بهای قطعی ۲,۱۵۲,۸۲۵,۰۰۰ تومان به مشتریان عرضه خواهد شد.

مشخصات فنی تویوتا کرولا پایونیر

از نظر فنی، تویوتا کرولا پایونیر تفاوتی با تیپ الیت ندارد و همچنان به پیشرانه هیبریدی ۱.۸ لیتری (کد ۸ZR) مجهز است که با بهره‌گیری از فناوری VVT-i تنفس طبیعی، ۷۲ کیلووات قدرت و ۱۴۲ نیوتن‌متر گشتاور تولید می‌کند. یک موتور برقی با توان ۷۰ کیلووات و گشتاور ۱۸۵ نیوتن‌متر نیز آن را همراهی می‌کند تا مجموع خروجی سیستم هیبریدی به ۱۰۱ کیلووات برسد. وظیفه ذخیره‌سازی انرژی نیز بر عهده باتری لیتیوم سه‌گانه است. در بخش فنی همچنین از سیستم تعلیق مک‌فرسون در جلو و جناغی دوبل مستقل در عقب استفاده شده است.

امکانات رفاهی و ایمنی تویوتا کرولا پایونیر

تفاوت اصلی نسخه پایونیر با تیپ الیت در بخش تجهیزات رفاهی دیده می‌شود. این نسخه به‌جای رینگ‌های ۱۶ اینچی، با رینگ ۱۵ اینچی عرضه می‌شود و برخی امکانات آن حذف شده است؛ از جمله دوربین عقب، سانروف و دو ورودی USB تایپ C برای ردیف عقب. با این حال، سایر آپشن‌های مهم تیپ الیت همچنان در پایونیر حضور دارند؛ از جمله شش کیسه هوا (جلو، جانبی و پرده‌ای)، سیستم هشدار خروج از خط (LDW)، سیستم تشخیص تابلوهای جاده‌ای، کروز کنترل تطبیقی، نمایشگر ۷ اینچی پشت فرمان، نمایشگر مرکزی ۱۰.۲۵ اینچی لمسی، استارت دکمه‌ای، تهویه مطبوع اتوماتیک و صندلی راننده با تنظیم ۶ حالته دستی.

به این ترتیب، کرولا پایونیر نسخه‌ای اقتصادی‌تر از تیپ الیت محسوب می‌شود که با حذف برخی آپشن‌ها، گزینه‌ای ارزان‌تر برای علاقه‌مندان به این سدان هیبریدی ژاپنی در بازار ایران خواهد بود.

کد خبر: ۳۶۵٬۰۳۵

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • نظرات منتشر شده: 1
    • نظرات در صف انتشار: 0
    • نظرات غیرقابل انتشار: 0
    • احمد IR ۲۲:۳۸ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۶
      0 0
      سایپا ۹ ماه پیش با اعلام قیمت قطعی از من پول گرفت و قرار بود حداکثر سه ماهه تحویل بده ولی بعداً به بهانه افزایش قیمت دیون دولتی تا حالا ۲۵ میلیون تومان پول اضافه تر گرفته و هنوز هم ماشین رو تحویل نداده و بدتر از همه و برخلاف قرارداد مجبورمون کردن که از سود تأخیر صرف نظر کنیم و در ازای اون خودرو را یک مدل بالاتر تحویل بگیریم. الله و اعلم