۲۶ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۳
مترو شیراز جمعه رایگان شد

مترو شیراز جمعه رایگان شد

شهرداری شیراز، سرویس مترو را در روز جمعه ۲۸ شهریورماه همزمان با برگزاری بازی پرهیجان فجر سپاسی و ذوب‌آهن، به صورت رایگان در اختیار هواداران قرار داد.

به گزارش بازار، رئیس سازمان حمل‌ونقل ریلی شهرداری شیراز، از ارائه رایگان خدمات مترو در روز برگزاری بازی بین تیم‌های فجر سپاسی و ذوب‌آهن در ورزشگاه پارس خبر داد.

علی کلانتری اعلام کرد: به دستور شهردار و شورای اسلامی شهر شیراز و با هدف تسهیل تردد شهروندان و هواداران این مسابقه، خدمات خطوط یک و ۲ مترو شیراز در روز جمعه، ۲۸ شهریورماه، از ساعت ۱۶ تا ۲۳ به‌صورت کاملا رایگان ارائه می‌شود.

این اقدام شهرداری شیراز، اقدامی در راستای میزبانی هرچه بهتر از این رویداد ورزشی مهم و جلوگیری از ترافیک سنگین اطراف ورزشگاه پارس انجام شده است.

هواداران فوتبال می‌توانند با استفاده از این امکان، به آسانی خود را به ورزشگاه پارس رسانده و از این دیدار حساس لذت ببرند.

بازی فجر سپاسی و ذوب‌آهن از جمله دیدارهای حساس و پرهیجان در چارچوب رقابت‌های لیگ برتر فوتبال ایران محسوب می‌شود.

کد خبر: ۳۶۴٬۹۳۷

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha