۲۱ شهریور ۱۴۰۴ - ۲۱:۲۵
آغاز رزمایش روسیه و بلاروس همزمان با تنش بر سر ادعای نقض حریم هوایی لهستان

آغاز رزمایش روسیه و بلاروس همزمان با تنش بر سر ادعای نقض حریم هوایی لهستان

همزمان با تشدید تنش ها بین روسیه و لهستان و متحدانش در ناتو، به دلیل ادعای نقض حریم هوایی لهستان توسط پهپادهای روسیه، رزمایش مشترک مسکو ــ مینسک امروز جمعه آغاز شد.

به گزارش بازار، تارنمای اسکای نیوز نوشت: وزرات دفاع روسیه اعلام کرد، رزمایش مشترک «زاپاد» شامل تمرین هایی در روسیه و بلاروس و همچنین در دریاهای بالتیک و بارنتس خواهد بود.

مقام های دفاعی بلاروس ابتدا گفتند که حدود ۱۳ هزار سرباز در این رزمایش شرکت خواهند کرد، اما وزارت دفاع این کشور اعلام کرد که این تعداد تقریبا به نصف کاهش می‌یابد.

این رزمایش تنها دو روز پس از آن صورت می‌گیرد که لهستان، با حمایت متحدان ناتو، پهپادهای روسی را بر فراز حریم هوایی خود سرنگون کرد.

دونالد توسک نخست وزیر لهستان، صبح امروز (جمعه) به اظهارات روز پنجشنبه دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا مبنی بر این که این حمله ممکن است «اشتباه» بوده باشد، واکنش نشان داد.

وی در شبکه ایکس نوشت: «ما همچنین آرزو می‌کردیم که حمله پهپادی به لهستان یک اشتباه بوده باشد، اما می دانیم که اینطور نبود.»

توسک گفت با هر کسی که در صدد حمله به لهستان باشد، به طور مناسب برخورد خواهد شد.

وزارت دفاع روسیه روز چهارشنبه اعلام کرد که نیروهایش در زمان این حملات در حال حمله به اوکراین بوده‌اند و قصد حمله به هیچ هدفی در لهستان را نداشته اند.

به گزارش ایرنا، مقام‌های لهستانی پیشتر اعلام کرده بودند که این کشور و متحدانش در ناتو، پهپادهای روسی را که در جریان تهاجم به اوکراین حریم هوایی لهستان را نقض کرده بودند، سرنگون کرده‌اند.

نخست وزیر لهستان مدعی شد که همه این پهپادها از بلاروس وارد کشورش شده بودند.

کد خبر: ۳۶۳٬۸۴۹

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha