۱۸ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۱
۹۱ درصد واحدهای روستایی قم دارای سند تک‌برگ هستند

۹۱ درصد واحدهای روستایی قم دارای سند تک‌برگ هستند

مدیرکل بنیاد مسکن قم گفت: تاکنون ۲۵ هزار و ۳۷۰ سند تک‌برگ و اسناد مالکیت در روستاها و شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت این استان صادر شده است.

به گزارش بازار، محمد اطهری روز سه‌شنبه، افزود: تنها در سالجاری یک‌هزار سند تک‌برگ و سند مالکیت برای واحدهای روستایی استان صادر شده‌است که این روند همچنان ادامه دارد.

وی با بیان اینکه صدور اسناد مالکیت روستایی نقش مهمی در تثبیت مالکیت و تسهیل دریافت خدمات بانکی دارد، اظهار داشت: بنیاد مسکن تلاش دارد با همکاری دستگاه‌های مرتبط، پوشش کامل صدور اسناد را در تمام روستاهای استان محقق کند.

مدیرکل بنیاد مسکن قم در ادامه به توسعه فعالیت‌های اقتصادی در مناطق روستایی اشاره کرد و گفت: واگذاری زمین رایگان برای ایجاد کارگاه‌های تولیدی در محیط‌های روستایی که فاقد آلودگی صوتی و زیست‌محیطی باشند در دستور کار قرار دارد و تاکنون مجوز ۲۸ کارگاه تولیدی صادر شده‌است.

اطهری همچنین به خدمات فنی بنیاد مسکن در احداث واحدهای روستایی اشاره کرد و افزود: طی امسال بیش از یک‌هزار خدمت فنی برای ساخت واحدهای استاندارد در روستاهای استان به متقاضیان ارائه شده‌است.

وی درباره حمایت‌های مالی دولت برای مسکن روستایی قم نیز توضیح داد: در سالجاری یک‌هزار فقره تسهیلات قرض‌الحسنه به مبلغ ۴۰۰ میلیون تومان برای نوسازی و ساخت مسکن روستایی اختصاص یافته‌ که تاکنون ۳۰۰ پرونده به بانک معرفی شده‌است. این تسهیلات با کارمزد چهار درصد و بازپرداخت ۲۰ ساله پرداخت می‌شود.

مدیرکل بنیاد مسکن قم تأکید کرد: مجموعه این اقدامات با هدف بهبود شرایط زیست روستایی، رونق تولید در مناطق کمتر برخوردار و افزایش انگیزه ماندگاری جمعیت در روستاهای استان است.

در استان قم ۱۸هزار خانوار روستایی وجود دارد. هم اینک ۵۹ هزار نفر در مناطق روستایی قم ساکن می‌باشند.

طبق آخرین نمایه جمعیتی که اردیبهشت ماه امسال منتشر شد جمعیت استان قم به یک میلیون و ۴۷۲ هزار نفر رسیده‌است که از این بین یک میلیون و ۴۲۳ هزار و ۴۸۳ نفر ساکن شهرستان قم، حدود ۲۸ هزار نفر ساکن شهرستان جعفرآباد و ۲۰ هزار ۱۵۵ نفر نیز ساکن شهرستان کهک هستند.

کد خبر: ۳۶۳٬۳۶۳

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha