۱۷ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۳
شهرک سلامت در اردبیل احداث می‌شود
استاندار:

شهرک سلامت در اردبیل احداث می‌شود

استاندار اردبیل اعلام کرد: ایجاد شهرک سلامت با ساختار ترکیبی درمانی، آموزشی و رفاهی در مرکز استان در حال پیگیری است و مراحل خود را طی می‌کند.

به گزارش بازار، مسعود امامی یگانه روز دوشنبه با اشاره به ظرفیت‌های حوزه گردشگری و وجود چشمه‌های آبگرم با خواص دارویی اظهار کرد: این شهرک فرصت مناسبی برای جذب گردشگران و توسعه گردشگر درمانی فراهم خواهد کرد.

وی ادامه داد: با توجه به اهمیت حوزه بهداشت و سلامت طرح ایجاد شهرک سلامت در سفر اخیر دستیار ویژه رئیس جمهور به اردبیل مطرح و قرار شد با همکاری دانشگاه علوم پزشکی اجرا شود.

وی افزود: استان اردبیل از لحاظ تعداد تخت‌های بیمارستانی از میانگین و استاندارد ملی پایین است و توسعه مراکز درمانی از مطالبات جدی مردم استان است.

مقام عالی دولت در استان اردبیل به در دست اجرا بودن چند بیمارستان و مرکز درمانی مهم در استان از جمله بیمارستان‌ ۵۴۰ تختخوابی مرحوم نجف‌زاده اردبیل اشاره کرد و گفت: امسال ۶ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای این بیمارستان اختصاص یافته است.

امامی یگانه خاطرنشان کرد: بیمارستان یک‌هزار تختخوابی شهر اردبیل هم که امسال ۶۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای آن تصویب شده جزو طرح‌های در حال اجراست ، برای بیمارستان ولیعصر (عج) مشگین‌شهر نیز از اعتبارات مصوب و منابع مالی سفر آینده رئیس جمهور به اردبیل اعتباری در نظر گرفته شده است.

استاندار اردبیل تصریح کرد: مرحله دوم بیمارستان ۱۳۵ تختخوابی شهرستان خلخال نیز از دیگر طرح‌های درمانی در حال اجرا در استان است و برای تکمیل طرح‌های بهداشت و درمان در دیگر نقاط استان نیز تلاش می‌شود.

استان اردبیل با بیش از یک میلیون و ۲۸۰ هزار نفر جمعیت و ۱۲ شهرستان در شمال غرب ایران واقع شده است ، دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در سال ۱۳۷۲ تاسیس شده و با هفت دانشکده و ۱۳ بیمارستان دولتی فعال است.

کد خبر: ۳۶۳٬۱۷۳

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha