۹ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۴
اتصال ۱۴۰ روستای خوزستان به شبکه ملی اطلاعات

اتصال ۱۴۰ روستای خوزستان به شبکه ملی اطلاعات

مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات خوزستان گفت: ۱۴۰ روستای بالای ۲۰ خانوار در استان با اعتبار ۶ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال از ابتدای دولت چهاردهم تا کنون به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند.

به گزارش بازار، مهدی شه‌نظری یکشنبه بیان کرد: طبق برنامه هفتم توسعه موظف هستیم که روستاهای بالای ۲۰ خانوار را به شبکه ملی اطلاعات متصل کنیم و خدمات مناسب اینترنتی به روستاییان ارایه شود.

وی با بیان اینکه ۲۹ روستای خوزستان در هفته دولت امسال زیر پوشش شبکه ارتباطی قرار گرفتند گفت: ۲۱ سایت ارتباطی با اعتبار یک هزار و ۲۵۰ میلیارد ریال در هفته دولت امسال در خوزستان راه اندازی شد.

شه‌نظری ادامه داد: همچنین در ۲۱ شهر استان عملیات حفاری برای نصب فیبرنوری در حال انجام است که در سه شهر عملیات حفاری تکمیل شده و ارایه سرویس در چهار شهر امکان‌پذیر است.

مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات خوزستان اظهار کرد: ۲۴۶ سایت‌ نسل ۵G در استان نصب شده است.

وی گفت: در ایام اربعین امسال نیز در مسیر پیاده روی زایران ۱۲۰ کیلومتر فیبر نوری نصب و پنج سایت ثابت ارتباطی در این مسیر راه اندازی شد.

شه‌نظری با اشاره به حمایت از کسب و کارهای حوزه ارتباطات عنوان کرد: ۲۳ طرح با اعتبار ۲۳۶ میلیارد ریال برای ایجاد اشتغال در حوزه ارتباطات راه‌اندازی شده است.

وی افزود: این مجموعه در حال بررسی پوشش جاده‌ای استان است و ۱۵ هزار کیلومتر محورهای خوزستان برای شناسایی نقاط کور شبکه مورد بررسی قرار گرفت.

مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات خوزستان با اشاره به اینکه به صورت فصلی تشعشعات سایت‌های ارتباطی اندازه‌گیری می‌شود گفت: در فصل گذشته با بررسی ۱۰ نقطه اهواز، میزان تشعشعات کمتر از میزان جهانی اعلام شد.

کد خبر: ۳۶۱٬۷۴۳

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha