۴ شهریور ۱۴۰۴ - ۲۰:۵۹
نامه نتانیاهو به نخست‌وزیر استرالیا و قطع رابطه با ایران!

نامه نتانیاهو به نخست‌وزیر استرالیا و قطع رابطه با ایران!

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در نامه‌ای به نخست‌وزیر استرالیا، با اتهام «یهودی‌ستیزی» به این کشور حمله کرد که به دنبال آن، استرالیا روابط دیپلماتیک با ایران را قطع کرد.

به گزارش بازار، هفته گذشته بود که نخست وزیر جنایتکار رژیم کودک‌کش و تروریست جحودی نامه‌ای به نخست‌وزیر بدبخت و مفلوک استرالیا می‌نویسد و بر اساس آنچه روزنامه صهیونیستی جروزالم پست نوشته، به تندی با طرف استرالیایی حمله کرده و بابت آنچه «یهودی‌ستیزی» خوانده بود، او را شماتت می‌کند. البته همه بخش‌های این نامه منتشر نشده، ولی اقدام دولت استرالیا در قطع روابط سیاسی با ایران، تعطیلی سفارت کشورمان در کانبرا و تعطیلی سفارت استرالیا در تهران، نشان داد که محتوای اصلی نامه نتانیاهو چیست!

در هر صورت، استرالیا به عنوان بخشی از کشورهای ساکسونی، در نظم صهیونی با لندن و جریان‌های قدرت و ثروت یهودی هماهنگ عمل می‌کند و مانند کانادا نشان داد که از چیزی به اسم استقلال سیاسی و رفتاری ندارد. اظهارنظر نخست‌وزیر استرالیا نشان می‌دهد که او به هیچ عنوان سیاست‌مدار پخته و عاقلی نیست، تروریستی نامیدن سپاه پاسداران از یک‌سو و قطع روابط با کشوری بزرگ و موثر مانند ایران برای کانبرا دردسرهای بسیاری تولید خواهد کرد که اظهارات بعدی وزیر امور خارجه این کشور نشان داد آن‌ها تا چه اندازه نسبت به این تهدیدها آگاه هستند.

اما نخست وزیر رژیم صهیونیستی، «آنتونی آلبانیز» نخست‌وزیر استرالیا را به دلیل امتناع از اعطای ویزای ورود به «آیلت شاکید» وزیر سابق اسرائیلی و «سیمخا روتمن» عضو راست افراطی کنست(پارلمان اسرائیل) مورد انتقاد قرار داده و گفته بود: «تاریخ، آلبانیز را به یاد خواهد داشت: سیاستمدار ضعیفی که به اسرائیل خیانت کرد و یهودیان استرالیا را رها کرد.» در واقع، نتانیاهو از اینکه مردم استرالیا در طول ماه‌های گذشته صدها راهپیمایی ضد تروریسم دولتی این رژیم برگزار کرده‌اند به شدت عصبانی است و دولت این کشور هم، راه چاره را در حمله به ایران و اتهام‌زنی به تهران دیده است.

با این حال، اظهارنظر وزیر امور خارجه کشورمان در واکنش به اظهارات نخست‌وزیر استرالیا هم دقیق و هوشمندانه بود. عراقچی در این زمینه نوشت: ««ظاهراً قرار است ایران بهای حمایت مردم استرالیا از فلسطین را بپردازد»، کانبرا باید بهتر بداند که تلاش برای جلب رضایت رژیم تحت رهبری جنایتکاران جنگی، تنها نتانیاهو و امثال او را جسورتر خواهد کرد. البته عراقچی یک نکته دیگر را هم به خوبی مورد اشاره قرار داده بود و آن هم استناد به اظهارنظر نتانیاهو بود که «آلبانیز» را سیاستمداری ضعیف‌ خوانده بود.

به نظرم دستگاه دیپلماسی استرالیا در جریان اقدامات نخست‌وزیر نبوده و آلبانیز بدون مشورت و هماهنگی مزخرفاتی را بر زبان رانده است. پنی وانگ وزیر امور خارجه استرالیا در اظهارنظری گفت: کانبرا برای پیشبرد منافع استرالیایی‌ها، روابط دیپلماتیک با ایران را حفظ خواهد کرد! البته «منافع استرالیایی‌ها» بیشتر بهانه است؛ او به خوبی در جریان توانمندی و قدرت ایران در شمال اقیانوس هند، خلیج فارس، دریای سرخ و منطقه راهبردی غرب آسیا هست و می‌داند که اگر ایران بخواهد، می‌تواند به بدترین شکل ممکن گوش استرالیا را بکشد.

کد خبر: ۳۶۰٬۸۹۶

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha