۳۰ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۴
ماجرای یک قطع انشعاب پرحاشیه!

ماجرای یک قطع انشعاب پرحاشیه!

وزیر نیرو در افتتاح طرح‌های آب و برق قزوین گفت: با مشترکی در تهران که آب آشامیدنی را برای شستن برگ درختان هدر می‌داد برخورد شد و دو روز بعد انشعاب او قطع شد.

به گزارش بازار، برخی رسانه‌ها با حمله به وزیر در سخت‌ترین شرایط بحران آبی کشور، با انتصاب القابی همچون "وزیر قطع آب"، "اول آب خونه خودتو قطع کن بعد به مردم گیر بده" و ...، موضوع را طوری انعکاس دادند که گویا وزیر بصورت سلیقه‌ای و سوء‌استفاده از جایگاه خود این دستور را داده، درصورتی که علی‌آبادی به وضوح اعلام می‌کند ۲ روز بعد از مشاهده، این دستور عملی شده، بر اساس پیگیری‌ها، پس از ۲ روز بررسی آبفای تهران مشخص می‌شود که مشترک به‌عنوان مشترک بدمصرف شناسایی شده و براساس مصوبه هیئت وزیران باید انشعاب وی به صورت موقت قطع شود.

بر اساس مصوبه هیئت وزیران به تاریخ ۲ آذرماه ۱۴۰۱، وزارت نیرو مکلف است انشعاب آب مشترکانی را که مصرف بیش از چند برابر الگو دارند، به طور موقت قطع کند.تابستان ۱۴۰۴ یکی از سخت‌ترین سال‌های تنش آبی ایران است.

کد خبر: ۳۵۹٬۹۴۲

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha