۲۹ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۹:۰۲
تالار شیشه ای مرداد را قرمز به پایان رساند
بورس در یک نگاه؛

تالار شیشه ای مرداد را قرمز به پایان رساند

فعال‌سازی مکانیسم ماشه یکی از مهم‌ترین رسیک‌هایی است که بازار سرمایه با آن دست‌وپنجه نرم می‌کند.

سمیه شوریابی؛ بازار: آخرین روز کاری هفته با کاهش ۱۸۹۱۴ واحدی شاخص کل به اتمام رسید و در نهایت این نماگر در ارتفاع دو میلیون و ۴۷۵ هزار واحدی به کار خود پایان داد.

امروز در نهایت ارزش معاملات خرد ۳.۱ همت ثبت شد و از سوی حقیقی‌ها ۵۳۰ میلیارد تومان از بازار خارج شد.

همچنین در روز جاری ارزش صف‌های فروش به ۲.۵ همت رسید و ۷۰ درصد نمادها در محدوده منفی و ۳۰ درصد در محدوده مثبت معامله شدند.

لازم به ذکر است که نمادهای #اهرم، #توان و #فزر صدرنشین ورود پول سهام‌داران خرد بودند و نمادهای #وپاسار، #وبملت و #خساپا بیشترین حمایت را از سوی حقوقی‌ها داشتند.

تالار شیشه ای مرداد را قرمز به پایان رساند

مجموعه داده‌های امروز نشان می‌دهد بازار سهام همچنان درگیر ضعف تقاضای موثر و خروج پول حقیقی است، افت قابل توجه شاخص کل، افزایش صف‌های فروش و نسبت بالای سفارش‌های فروش به خرید همگی بر غلبه فضای منفی بر معاملات تأکید دارند.

این روند در صورت تداوم، می‌تواند جذابیت بورس را برای سرمایه‌گذاران خرد کاهش دهد و رکود نسبی در معاملات را تشدید نماید چراکه پولی که از بازار سرمایه به بازارهای دیگر برود، به راحتی دوباره به بازار سرمایه بازنخواهد گشت.

به گفته کارشناسان تک نرخی شدن ارز قطعاً از رانت که دلیل اصلی آن چند نرخی بودن قیمت ارز است، جلوگیری می کند، تعطیلی بسیاری از کارگاه‌ها و به تبع آن، بیکاری و رکود نیز فضایی را ایجاد کرده که باعث عدم تمایل به سرمایه گذاری در کشور از سوی سرمایه گذاران شده و معاملات بورسی سودمندتر از سایر سرمایه گذاری ها به نظر می‌رسد.

سردرگمی در خصوص روابط بین‌المللی همچنان سایه سنگینی بر سر بازار انداخته است

گفتنی است روز گذشته تابلوی معاملاتی در شرایطی به رنگ سرخ درآمد که امیدها برای بازگشت بازار به ریل صعودی همچنان در ‌هاله‌ای از ابهام قرار دارد، در شرایطی که انتظار می‌رفت کانال حمایتی دو میلیون و ۵۰۰ هزار واحدی حفظ شود و بازار نوسان موقتی را به ثبت برساند، اما افزایش حجم عرضه‌ها همچنان مانع بزرگی برای پایان اصلاح بازار در نظر گرفته می‌شود، از سوی دیگر سردرگمی در خصوص روابط بین‌المللی همچنان سایه سنگینی بر سر بازار انداخته است.

در واقع یکی از مهم‌ترین ریسک‌هایی که بازار در شرایط فعلی با آن دست‌وپنجه نرم می‌کند ریسک مربوط به سیاست‌های بین‌المللی در کنار احتمال فعال‌سازی مکانیسم ماشه است، از این‌رو سرمایه‌گذاران ترجیح می‌دهند در دارایی‌های با ریسک پایین‌تر سرمایه‌گذاری کنند و بازار سرمایه را در تلاطم نوسانات رها نمایند.

کد خبر: ۳۵۹٬۷۳۷

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha