۲۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۲
افزون بر ۳ میلیارد دینار به زائران اربعین در لرستان پرداخت شد

افزون بر ۳ میلیارد دینار به زائران اربعین در لرستان پرداخت شد

مدیر شعب پست بانک لرستان گفت: سه میلیارد و ۴۳۷ میلیون دینار به ۲۱ هزار و ۸۲۲ متقاضی سفر معنوی اربعین در این استان پرداخت شد.

به گزارش بازار، علی فروزانخواه روز شنبه اظهار کرد: از مجموع متقاضیان، هشت هزار و ۴۸۰ نفر ساکن روستا و مابقی ساکن شهرها بوده‌اند.

وی گفت: سال گذشته ۲.۵ میلیارد دینار به زائران اربعین در استان پرداخت شد که با توجه به آمار امسال، میزان پرداختی به شکل قابل توجهی افزایش یافته و رکورد جدیدی به ثبت رسیده است.

وی با بیان اینکه تمام شعب منتخب پست بانک در استان تا پایان مهلت تعیین‌شده فعال بودند افزود: این شعب تا ۲۲ مرداد حتی در روزهای تعطیل به مردم خدمت رسانی کردند و تلاش شد تا ارائه خدمات در کوتاهترین زمان ممکن برای مردم انجام شود.

مدیر شعب پست بانک لرستان با اشاره به تجربه موفق سال‌های گذشته گفت: پست بانک ایران از سه سال پیش به عنوان بانک عامل فروش ارز اربعین فعالیت دارد و امسال سومین سال اجرای این طرح است.

فروزانخواه اضافه کرد: با تجهیز ۵۰ باجه روستایی و تمامی شعب شهری در لرستان، شرایطی آسان، سریع و بدون دغدغه برای زائران فراهم شد و سهم استان در شبکه کشوری ۶۰ نقطه ارائه خدمت بود.

کد خبر: ۳۵۸٬۶۶۴

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha