ولی الله زمانی در گفتوگو با خبرنگار بازار،به خرید گندم از گندمکاران استان زنجان اشاره کرد و گفت: تاکنون بیش از ۳۲۰ هزار تن گندم از کشاورزان زنجانی خریداری شده است.
وی ابراز کرد: ارزش ریالی خرید تضمینی گندم یش از ۷ هزار میلیارد تومان بوده است.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی زنجان گفت: پس از تحویل گندم به مراکز خرید و ثبتاسناد مربوطه فایل پرداخت وجه، به بانک کشاورزی ارسال و بعد از طی مراحل اداری بهحساب کشاورزان واریز میشود.
زمانی تاکید کرد: طبق اعلام بخشنامه وزارت جهاد کشاورزی، قیمت خرید تضمینی گندم در سال جاری از کشاورزان بهازای هر کیلوگرم ۲۰ هزار و ۵۰۰ تومان تعیین شده است.
وی با اشاره به اینکه بیشترین تولید گندم مربوط به شهرستان خدابنده است،گفت: همچنین بیشترین خرید گندم هم مربوط به این شهرستان است.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی زنجان بیان داشت: خوشبختانه کیفیت گندم تولیدی استان امسال بسیار مطلوب است.
نظر شما