۲۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۱۵
انهدام ۳ هزار متری خطوط لوله انتقال سوخت قاچاق در سواحل میناب هرمزگان

انهدام ۳ هزار متری خطوط لوله انتقال سوخت قاچاق در سواحل میناب هرمزگان

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان میناب از شناسایی و انهدام خطوط لوله انتقال سوخت قاچاق به طول سه هزار متر در سواحل این شهرستان خبر داد.

به گزارش بازار، ابراهیم طاهری اظهار کرد: در راستای صیانت از منابع ملی و مقابله بی‌امان با سودجویان و قاچاقچیان، ماموران مرزبانی میناب با هماهنگی مقام قضایی پس از شناسایی خطوط لوله انتقال سوخت قاچاق در محدوده خورِ مجدر این شهرستان، نسبت به انهدام آن‌ها اقدام کردند.

وی ادامه داد: این خطوط لوله انتقال سوخت به طول سه هزار متر توسط قاچاقچیان از زیر ماسه‌های ساحل به اعماق دریا کشیده شده بود و از این طریق، سوخت قاچاق به شناورهای تندرو انتقال می‌یافت که با هوشیاری ماموران، کشف و منهدم شد.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان میناب همچنین بر تداوم اجرای طرح‌های مقابله‌ای با قاچاق سوخت به منظور جلوگیری از هدر رفت سرمایه‌های ملی تاکید و خاطرنشان کرد: قاچاق سوخت موجب تاراج بیت‌المال و ایجاد فاصله طبقاتی کاذب در منطقه شرق استان هرمزگان شده و علاوه بر بحران اقتصادی، آسیب‌های فرهنگی و اجتماعی متعددی را به همراه داشته است.

طاهری بر لزوم تشدید نظارت‌ها از سوی متولیان تولید و عرضه فرآورده‌های نفتی به منظور جلوگیری از قاچاق سوخت تأگاکید کرد و گفت: عدم نظارت بر روند عرضه فرآورده‌های نفتی، مسئولیت مدنی و کیفری متخلفین را به همراه خواهد داشت.

کد خبر: ۳۵۸٬۶۱۹

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha