به گزارش بازار، آرش زرهتن لهونی در نشست هم اندیشی که با محوریت ایجاد شهرک دانشگاهی و بررسی طرح توجیهی شهرک سلامت برگزار شد، اظهار کرد: ایجاد شهرک سلامت در راستای تجمیع مراکز درمانی، دسترسی آسان شهروندان به خدمات سلامت و کاهش ترافیک در مرکز استان ضروری است.
وی با بیان اینکه این طرح میتواند به توسعه گردشگری سلامت در استان کمک کند، ایجاد این شهرک را به عنوان مرکز جامع درمانی و گردشگری سلامت، طرحی ارزشمند و مستلزم مطالعات دقیق و جامع برشمرد.
استاندار کردستان ادامه داد: مکانیابی این مجموعه برای ارتقای سلامت، با هدف ایجاد فضایی آرام برای بیماران و رونق گردشگری، علاوه بر کاهش سفرهای برون شهری، موجب کاهش ترافیک و معضلات مرتبط در هسته مرکزی شهر خواهد شد.
زرهتن لهونی، احداث شهرک سلامت را ضروری دانست و گفت: قطعا این ابر پروژه یکی از طرحهای شاخص و ماندگار غرب کشور خواهد شد.
وی تشکیل کارگروه و کمیتهای به صورت ویژه برای پیگیری و اجرایی شدن این طرح را پیشنهاد داد و افزود: امیدواریم با حضور اعضای کارگروه و همت و عزم راسخ مجموعه مدیریت استان این طرح در کمترین زمان ممکن در راستای رفاه شهروندان اجرایی شود.
نظر شما