۲۳ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۱۷
تولیدکنندگان نسبت به تنظیم دما در واحدهای دامداری و مرغداری اقدام کنند

تولیدکنندگان نسبت به تنظیم دما در واحدهای دامداری و مرغداری اقدام کنند

کارشناس هواشناسی کشاورزی گفت: با توجه به شرایط جوی، کشاورزان از آبیاری محصولات زراعی جهت جلوگیری از خوابیدگی محصولات زراعی اجتناب کنند.

به گزارش بازار، سمانه غلامی، کارشناس هواشناسی کشاورزی گفت: با توجه به بارش پراکنده، کشاورزان نسبت به انتقال محصولات برداشت شده به انبار یا مکان های مسقف اقدام و همواره نسبت به محلول پاشی و سم‌پاشی باغات و مزارع هنگام بارندگی اجتناب کنند.

به گفته وی، کشاورزان از آبیاری جهت جلوگیری از خوابیدگی محصولات زراعی و ریشه کن شدن درختان آسیب پذیر خودداری کنند.

غلامی با تأکید بر کنترل استحکام تاسیسات کشاورزی، گلخانه و سایر سازه های موقت افزود: کشاورزان عدم انجام محلول پاشی و سم پاشی در ساعات گرم روز را در دستور کار قرار دهند.

کارشناس هواشناسی کشاورزی گفت: تولیدکنندگان تنظیم دما و رطوبت در گلخانه ها، واحدهای مرغداری و دامداری و سالن های پرورش و خودداری از چرای دام در مراتع بدلیل گرد و خاک و افزایش هوادهی استخرهای پرورش آبزیان جهت تامین اکسیژن کافی را در دستور کار قرار دهند.

براساس نقشه های هواشناسی امروز در استان های ساحلی دریای خزر، اردبیل، خراسان شمالی، ارتفاعات استان های قزوین، البرز، تهران و سمنان رگبار و رعد و برق و وزش باد داریم.

روز جمعه در ارتفاعات البرز مرکزی و شرقی و شمال لردبیل بارش پراکنده خواهیم داشت و شنبه در استان های ساحلی دریای خزر و برخی مناطق اردبیل، خراسان شمالی و ارتفات استان های زنجان، قزوین و البرز و تهران و سمنان رگبار و رعد و برق گاهی همراه با وزش باد شدید پیش بینی می شود.

طی ۵ روز آینده در نیمه شرقی کشور، بخش هایی از مرکز، شمال غرب، جنوب، جنوب غرب، دامنه های جنوبی البرز در برخی ساعات وزش باد شدید و در نقاط مستعد گرد و خاک و در شمال سیستان و بلوچستان طوفان گرد و خاک پیش بینی می شود.

دمای هوا تا پایان هفته در جنوب و جنوب غرب به طور نسبی افزایش و تا یکشنبه در نوار شمالی کشور به طور ویژه کاهش می یابد.

کد خبر: ۳۵۸٬۴۸۳

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha