۲۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۹
بوشهر از مناطق ممتاز برای توسعه انرژی خورشیدی است
رئیس جمهور:

بوشهر از مناطق ممتاز برای توسعه انرژی خورشیدی است

رئیس جمهور با اشاره به بهره‌برداری و آغاز عملیات اجرایی طرح‌های نیروگاه خورشیدی در بوشهر گفت: استان بوشهر یکی از مناطق ممتاز کشور برای توسعه انرژی خورشیدی است.

به گزارش بازار، مسعود پزشکیان صبح سه‌شنبه در ارتباط ویدئوکنفرانسی با مراسم بهره‌برداری و آغاز عملیات اجرایی ۲۶۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در بوشهر اظهار کرد: این استان در تولید انرژی‌های تجدیدپذیر دارای ظرفیت‌های ویژه است.

وی ادامه داد: بوشهر یکی از مناطق ممتاز کشور برای توسعه انرژی خورشیدی است دولت از همه سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی که در این مسیر گام بردارند، حمایت کامل خواهد کرد.

پزشکیان تأکید کرد: حرکت به سمت انرژی‌های پاک ضرورتی برای کاهش وابستگی به سوخت‌های فسیلی، حفاظت از محیط‌زیست و تأمین امنیت انرژی نسل‌های آینده است.

رئیس جمهور گفت: توسعه این بخش می‌تواند علاوه بر ایجاد اشتغال پایدار، زمینه انتقال فناوری‌های نوین و جذب سرمایه‌گذاری‌های بزرگ را فراهم کند.

کد خبر: ۳۵۸٬۰۴۲

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha