۱۹ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۲:۱۸
شورای امنیت تصمیم اسرائیل برای تصرف غزه را محکوم کرد

شورای امنیت تصمیم اسرائیل برای تصرف غزه را محکوم کرد

اعضای شورای امنیت سازمان ملل در نشست اضطراری این شورا، بدون صدور بیانیه‌ای، خواستار توقف فوری عملیات نظامی و برقراری آتش‌بس دائم شدند.

به گزارش بازار، اعضای شورای امنیت سازمان ملل در نشست اضطراری این شورا، بدون صدور بیانیه‌ای، با محکومیت طرح رژیم صهیونیستی برای تصرف باریکه غزه، نسبت به پیامدهای فاجعه‌بار انسانی این اقدام هشدار داده و خواستار توقف فوری عملیات نظامی و برقراری آتش‌بس دائم شدند.

در پی تصمیم کابینه رژیم صهیونیستی برای تصرف باریکه غزه که با مخالفت بسیاری از کشورهای جهان و حتی متحدان سرسخت این رژیم، به جز آمریکا روبرو شده است، شورای امنیت سازمان ملل متحد شامگاه یکشنبه نشست اضطراری برای بررسی این تصمیم و عواقب آن برگزار کرد.

در همین راستا، «فو کونگ» نماینده دائم چین در سازمان ملل در این نشست تأکید کرد که پکن قاطعانه با هرگونه تلاش رژیم صهیونیستی برای «اشغال» غزه مخالف است.

وی گفت: «غزه متعلق به مردم فلسطین است و بخش جدایی‌ناپذیر از سرزمین فلسطین محسوب می‌شود؛ هر اقدامی که بخواهد ساختار جمعیتی و جغرافیایی آن را تغییر دهد باید با نهایت قاطعیت رد و با آن مقابله شود.»

فو کونگ افزود: «توهم برتری نظامی باید کنار گذاشته شود. آتش‌بس فوری تنها راه درست برای نجات جان‌ها و تأمین آزادی اسرا است. ادامه عملیات نظامی در غزه فقط به کشتار و مرگ بیشتر منجر خواهد شد.»

او با محکوم کردن «سلاح‌سازی کمک‌های بشردوستانه» و «مجازات جمعی فلسطینیان» گفت: «حمله به غیرنظامیان و امدادگران در جریان جست‌وجوی کمک نیز غیرقابل قبول است.»

نماینده چین در پایان بر ضرورت احیای چشم‌انداز راهکار دودولتی به‌عنوان «تنها مسیر ممکن برای حل مسأله فلسطین و همزیستی مسالمت‌آمیز» تأکید کرد.

حمایت تمام قد آمریکا از جنایات رژیم صهیونیستی

در مقابل، «دوروتی شیا»، سرپرست نمایندگی آمریکا در سازمان ملل، برگزاری این نشست را «نمونه‌ای از نقش مخرب بسیاری از دولت‌ها در شورای امنیت و سازمان ملل» دانست.

در همین راستا، او در اقدامی مشمئز کننده که با خشم نمایندگان دیگر کشورها روبرو شد، ادعا کرد که واشنگتن «برای آزادی اسرا، پایان جنگ و آینده‌ای بدون حماس برای غزه» تلاش می‌کند.

سرپرست نمایندگی آمریکا گفت: «برای این هدف باید مسئولیت را متوجه حماس کنیم» و این گروه را به همراه دیگر سازمان‌های «تروریستی» غزه کاملاً پاسخگو دانست.

شیا بدون اشاره به نقض‌های مکرر آتش‌بس از سوی رژیم صهیونیستی و جنایات فزاینده این رژیم، مدعی شد که این رژیم تاکنون سه پیشنهاد آتش‌بس را پذیرفته، اما حماس همه آن‌ها را رد کرده و «با حسن نیت مذاکره نمی‌کند.»

وی مدعی شد: «این جنگ می‌تواند امروز تمام شود اگر حماس اسرا و کل غزه را آزاد کند» و برخی کشورها را متهم کرد که با «انتشار دروغ» درباره اسرائیل و بنیاد موسوم به کمک‌های انسانی غزه، جنگ را طولانی‌تر می‌کنند.

کد خبر: ۳۵۷٬۶۹۱

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha