به گزارش بازار، حمیدرضا نامداری روز شنبه در حاشیه بازدید اعضای کمیسیون های انرژی و کشاورزی مجلس شورای اسلامی و وزیر نیرو از تاسیسات آبی کرج افزود: ۴۳ هزار کنتور فرسوده آب طی سه سال گذشته در استان البرز نوسازی شده و در کنار آن مرکز کنترل و مدیریت منابع آبی نیز راه اندازی شده است .
وی ادامه داد: در بحث مدیریت منابع آبی ۹۰ درصد شبکه های آبرسانی استان به شیرهای فشار شکن و کنترل دبی آب مجهز شده و این امر در کاهش هدر رفت آب موثر واقع شده است .
نامداری گفت : اکنون وضعیت توزیع آب به نسبت روزهای آغازین تیرماه امسال در البرز متعادل تر شده ضمن آنکه تصفیه خانه شماره سه کرج فعال است.
مدیرعامل شرکت آبفا البرز بیان کرد: تاکنون ۶۰ درصد تاسیسات کنترل منابع آبی استان البرز هوشمند سازی شده است.
وی نصب کنتورهای هوشمند در مجتمع های بزرگ مسکونی و اداری را از مهمترین اقدامات در البرز برشمرد و گفت : نصب ۱۰ هزار کنتور هوشمند برای مشترکان پرمصرف البرز برنامه ریزی کرده ایم .
نامداری با بیان اینکه تلاش ها برای کاهش میانگین مصرف در استان البرز ادامه دارد، افزود: درصدد هستیم تا میانگین مصرف آب را به ۱۳۰ لیتر در شبانه روز برای هر فرد برسانیم .
وی از مردم خواست با نصب شیرآلات هوشمند در منازل خود از هدر رفت آب جلوگیری به عمل آورند.
نظر شما