۱۷ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۲۰
افزایش رشد اقتصادی روسیه از انتظارات جا ماند

افزایش رشد اقتصادی روسیه از انتظارات جا ماند

تولید ناخالص داخلی روسیه در سه ماهه اول سال ۲۰۲۵ نسبت به سال قبل ۱.۴ درصد افزایش یافت، اما کمتر از پیش‌بینی‌ها بود.

به گزارش بازار، در گزارش بانک مرکزی روسیه آمده است؛ تولید ناخالص داخلی در سه‌ماهه اول سال ۲۰۲۵ نسبت به سال گذشته ۱.۴ درصد رشد داشته که کمتر از پیش‌بینی دو درصدی بانک روسیه در آوریل ۲۰۲۵ است.

بانک افزود: داده‌های واقعی برای سه‌ماهه اول سال ۲۰۲۵، نشان‌دهنده کاهش چشمگیر تقاضای داخلی نسبت به پیش‌بینی آوریل است، با این حال، پویایی مولفه‌های تقاضای داخلی متفاوت بودند؛ به‌طوری‌که کاهش رشد مصرف خانوار و دولت بیشتر از حد انتظار بود، در حالی که تشکیل سرمایه ثابت ناخالص افزایش قابل توجهی نسبت به پیش‌بینی‌های قبلی داشت. همچنین تغییرات در موجودی دارایی‌های در گردش و صادرات خالص، سهم منفی در عملکرد تولید ناخالص داخلی در سه‌ماهه اول سال ۲۰۲۵ ثبت کرد.

در این گزارش همچنین اشاره شد که داده‌های اولیه حاکی از افزایش ۱.۸ درصدی تولید ناخالص داخلی، نسبت به سال گذشته در سه‌ماهه دوم سال میلادی جاری است که نزدیک به پیش‌بینی ۱.۹ درصدی آوریل است.

بانک مرکزی روسیه علاوه بر این، رشد تولید ناخالص داخلی ۱.۶ درصدی را در سه‌ماهه سوم سال میلادی جاری پیش‌بینی می‌کند.

بانک روسیه اعلام کرد: انتظار می‌رود در سه‌ماهه سوم سال ۲۰۲۵، فعالیت اقتصادی همچنان ضعیف باقی بماند و نرخ رشد تولید ناخالص داخلی بر مبنای سالانه، ۱.۶ درصد شود.

طبق گزارش خبرگزاری تاس، بانک مرکزی برای سه‌ماهه چهارم سال ۲۰۲۵ نیز پیش‌بینی کرد، با توجه به اینکه تا حدودی تحت تاثیر سه‌ماهه چهارم سال ۲۰۲۴ قرار دارد که افزایش شدید و موقت تولید در بخش‌های خاص رخ داد، نرخ رشد تولید ناخالص داخلی بر مبنای سالانه در محدوده صفر تا یک درصد قرار گیرد. به‌طور متوسط، انتظار می‌رود رشد تولید ناخالص داخلی در سال ۲۰۲۵ در محدوده یک تا دو درصد باشد.

کد خبر: ۳۵۷٬۲۱۷

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha